Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αλέξανδρος Εξάρχου (Intrakat) για ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ έχει τους πόρους και την τεχνογνωσία - Πρέπει να έχει και την τόλμη

Αλέξανδρος Εξάρχου (Intrakat) για ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ έχει τους πόρους και την τεχνογνωσία - Πρέπει να έχει και την τόλμη
Αλέξανδρος Εξάρχου, αντιπρόεδρος Δ.Σ. & διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Intrakat
Μπορεί να υπάρξει success story μετά τις βαθιές κρίσεις που προηγήθηκαν, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Δ.Σ. & διευθύνοντα σύμβουλο και εκτελεστικό μέλος της Intrakat Αλέξανδρος Εξάρχου.
Αναφερόμενος στις ΣΔΙΤ και τις παραχωρήσεις, σημείωσε ότι έχει βελτιωθεί το τοπίο, αλλά παραμένει γραφειοκρατία.
Μιλώντας στο συνέδριο του Economist αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο cash flow και σε προκλήσεις σχετικά με την αναθεώρηση προϋπολογισμών έργων, τις νέες τεχνολογίες και τα νέα πεδία δραστηριοτήτων πέραν των αμιγώς κατασκευαστικών, ενώ τόνισε τη σημασία της συστράτευσης δυνάμεων.
Ως προς την ενεργειακή κρίση σημείωσε ότι η ΕΕ έχει τους πόρους και το know-how και πρέπει να έχει και την τόλμη, καθώς είναι στο χέρι της να αντιμετωπίσει την πρόκληση μετατρέποντάς την σε success story.
Για τον κλάδο υποδομών και κατασκευών υπενθύμισε τη μεγάλη κρίση που προηγήθηκε, με απώλειες 60%, και ανέδειξε τις νέες προκλήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης