Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΚΡΕ.ΚΑ: Ζημιές 1,6 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο 2022 - Αύξηση πωλήσεων 4,7% στα 11,42 εκατ. ευρώ

ΚΡΕ.ΚΑ: Ζημιές 1,6 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο 2022 - Αύξηση πωλήσεων 4,7% στα 11,42 εκατ. ευρώ
Η εταιρεία έχει καταθέσει πρόταση στην doValue Hellas Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (διαχειρίστρια των τραπεζικών οφειλών της εταιρείας) για τη ρύθμιση των τραπεζικών της οφειλών, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης
Σχετικά Άρθρα

Αυξημένες ζημιές 1,6 εκατ ευρώ εμφάνισε η εταιρεία ΚΡΕΚΑ στο α' εξάμηνο 2022 έναντι ζημιών 1,19 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε:
Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 4,7% το α' εξάμηνο του 2022 και ανήλθε σε 11,42 εκατ ευρώ έναντι 10,90 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περσινής περιόδου.
Το περιθώριο μικτού κέρδους εμφανίζετε ελαφρά βελτιωμένο καθώς έκλεισε σε 5,5%.
Η εταιρεία παρουσίασε αρνητικά αποτελέσματα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) στα 0,82 εκατ ευρώ έναντι 0,56 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περσινής περιόδου.
Το καθαρό μετά από φόρους αποτέλεσμα ήταν ζημίες 1,6 εκατ. ευρώ  α' εξάμηνο 2022 έναντι ζημιών 1,19 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περσινής περιόδου.
O δείκτης κυκλοφοριακής ταχύτητας πελατών διαμορφώθηκε στις 73 ημέρες από 82 ημέρες το περσινό εξάμηνο.
Η εταιρεία έχει καταθέσει πρόταση στην doValue Hellas Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (διαχειρίστρια των τραπεζικών οφειλών της εταιρείας) για τη ρύθμιση των τραπεζικών της οφειλών, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης από την διαχειρίστρια εταιρεία.
Το δεύτερο εξάμηνο αναμένεται να επηρεαστεί αρνητικά από το αυξημένο κόστος ενέργειας και την αύξηση των τιμών στα περισσότερα βασικά αγαθά, λόγω της αναμενόμενης αρνητικής επίδρασης που θα έχουν οι αυξήσεις αυτές στην κατανάλωση κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης