Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Real Consulting: Εξαγόρασε το υπόλοιπο 40% της γερμανικής Cloudideas

Real Consulting: Εξαγόρασε το υπόλοιπο 40% της γερμανικής Cloudideas
Η Real Consulting εξαγόρασε το υπόλοιπο 40% της γερμανικής Cloudideas

Tο υπόλοιπο 40% της γερμανικής Cloudideas εξαγόρασε η Real Consulting.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η REAL CONSULTING ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σε συνέχεια της ανακοίνωσης εξαγοράς του 60% των μετοχών της CLOUDIDEAS GmbH που δημοσίευσε στις 04.04.2022, πως στις 30.09.2022 προχώρησε στην εξαγορά του υπόλοιπου 40% των μετοχών της γερμανικής εταιρείας έναντι € 179 χιλ.

Παράλληλα αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

1. Μετονομασία της εταιρείας από Cloudideas GmbH σε RC Real Consulting GmbH.

2. Καταβολή € 400 χιλ. ως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την εξόφληση δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας και ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης.

Η Cloudideas GmbH είναι γερμανική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την πλατφόρμα Salesforce , την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων σε διεθνές επίπεδο. Η Cloudideas, για περισσότερα από δέκα χρόνια, παρέχει καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις Salesforce σε μια πληθώρα πελατών που προέρχεται κυρίως από τους κλάδους Τεχνολογίας, Μάρκετινγκ & Ενημέρωσης, Χρηματοοικονομικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Εμπορίου. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Salesforce και εδρεύει στην Φρανκφούρτη. Στο ανθρώπινο δυναμικό της ανήκουν πιστοποιημένα στελέχη υψηλής εξειδίκευσης και δεξιοτήτων τα οποία καλύπτουν όλο το εύρος λύσεων Salesforce, και συγκεκριμένα τις λύσεις Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Marketing Cloud, Pardot και Commerce Cloud από την ανάλυση των επιχειρησιακών ιδιαιτεροτήτων , τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της βέλτιστης λύσης έως και την παροχή managed services.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης