Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μεζονέτα στο Νέο Κόσμο με θέα στην Ακρόπολη διαθέτει η doValue μέσω της πλατφόρμας https://www.altamiraproperties.gr/el/

tags :
Μεζονέτα στο Νέο Κόσμο με θέα στην Ακρόπολη διαθέτει η doValue μέσω της πλατφόρμας https://www.altamiraproperties.gr/el/
Το ακίνητο είναι προσόψεως, διαμπερές και με ανεμπόδιστη θέα στον Ιερό Βράχο και στου Φιλοπάππου

Ο Νέος Κόσμος είναι μια από τις γειτονιές της Αττικής με ιστορία από τα χρόνια της αρχαιότητας.
Ειδικότερα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου βρισκόταν ένα από τρία σημαντικότερα γυμνάσια της Αθήνας, το Κυνόσαργες. Η περιοχή, όμως, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Σώστη ονομαζόταν Ανάλατος και είναι γνωστή για την ιστορική Μάχη του Ανάλατου που διεξήχθη το 1827.
Το 1921 εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι Αρμένιοι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία που αργότερα θα αυξηθούν με την κατάρρευση του μετώπου και τον ερχομό και των Ελλήνων προσφύγων.
Αρχικά ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες σε παραπήγματα, αφού οι πρώτες προσφυγικές πολυκατοικίες θα χτιστούν πολύ αργότερα το 1934.
Εξάλλου, στο τελείωμα της Κατοχής, στις 9 Αυγούστου του 1944, λόγω του ότι ο δήμος ήταν ένα από τα προπύργια της μαζικής αντίστασης, κατέστη ένα από τα επίκεντρα του 2ου μεγαλύτερου και πιο θανατηφόρου μπλόκου στην Αθήνα (μετά από αυτό της Κοκκινιάς, μία εβδομάδα αργότερα).
Ωστόσο, ο Νέος Κόσμος εκτός από την ιστορία του διαθέτει μοναδικές ευκαιρίες όσον αφορά τις επενδύσεις στα ακίνητα.

Πώληση μεζονέτας με θέα στην Ακρόπολη και Φιλοπάππου

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών.
Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.
Αυτή την περίοδο, επενδυτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει μια μεζονέτα με εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη και του Φιλοπάππου.
Πιο αναλυτικά πρόκειται για διαμέρισμα /Μεζονέτα 7ου και 8ου ορόφου επιφανείας 61,27 τμ επι της οδού Θαρύπου 25 στον Νέο Κόσμο σε 8ωροφη πολυκατοικία, σε οικόπεδο έκτασης 222,05 τ.μ. Στην αποκλειστική χρήση της μεζονέτας ανήκει και το δώμα επιφανείας 18,79 τ.μ.
Η πολυκατοικία, έτος κατασκευής το 2008 είναι καλής κατασκευής και συντήρησης. Η μεζονέτα είναι προσόψεως διαμπερής και με ωραία και ευρεία θέα στην Ακρόπολη και Φιλοπάππου.
N_E_O_S_K_O_S_M_O_S.png
Photo: www.eauction.gr

Η μεζονέτα ανά όροφο αποτελείται από:
7oς όροφος, επιφάνειας 25,34 τ.μ

  • Καθιστικό
  • κουζίνα
  • WC
  • Διαθέτει τζάκι και εξώστη προς την οδό Θαρύπου
  • Εσωτερική σκάλα που επικοινωνεί με τον 8ο όροφο
  • ημιϋπαίθριο χώρο επιφανείας 13,45 τ.μ. με συνεχόμενο μπαλκόνι προς την οδό Θαρύπου, 8oς όροφος, επιφάνειας 28,22 τ.μ
  • Υπνοδωμάτιο
  • Μπάνιο
  • εσωτερική σκάλα επικοινωνίας με τον έβδομο (7°) όροφο
  • εσωτερική σκάλα επικοινωνίας με το δώμα
  • βεράντα
  • συνεχόμενο μπαλκόνι  προς την οδό Θαρύπου,

Δώμα, επιφάνειας 7,71 τ.μ,

  • ενιαίο χώρο
  • εσωτερική σκάλα επικοινωνίας με τον όγδοο (8°) όροφο

Ο Νέος Κόσμος είναι συνοικία της Αθήνας.
Συνορεύει ανατολικά με τη Δάφνη, δυτικά με την Καλλιθέα και το Κουκάκι, βόρεια με το Παγκράτι και νότια με τη Νέα Σμύρνη. Εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από τρεις (3) σταθμούς μετρό: "Συγγρού-Φιξ", "Νέος Κόσμος" και "Άγιος Ιωάννης". Επίσης εξυπηρετείται και από τις εξής πέντε (5) στάσεις τραμ: "Λεωφόρος Βουλιαγμένης", "Φιξ", "Κασομούλη", "Νέος Κόσμος" και "Μπακνανά".
Η οικοδομή στην οποία βρίσκεται η μεζονέτα απέχει 400 μ από τον σταθμό μετρό "Συγγρού-Φιξ" , περίπου 220 μ από τη Λ. Συγγρού , 2 χλμ περίπου από το Σύνταγμα και τον Εθνικό κήπο.
Στα θετικά της περιοχής είναι η κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας , είναι πολύ κοντά σε στάσεις μετρό και κοντά σε μεγάλους οδικούς άξονες.

Tιμή πρώτης προσφοράς 200.000 ευρώ

Αρ. Αναφοράς 111113

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης