Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Rise to the Challenge: Βήμα επαγγελματικής αποκατάστασης για νέους μηχανικούς με τη σφραγίδα της Sunlight Group

Rise to the Challenge: Βήμα επαγγελματικής αποκατάστασης για νέους μηχανικούς με τη σφραγίδα της Sunlight Group
Μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου οι εγγραφές για τον 2ο κύκλο του προγράμματος έμμισθης εκπαίδευσης Rise to the Challenge
«Φυτώριο» των μηχανικών του αύριο με ειδίκευση στην τεχνολογία μπαταριών λιθίου δημιουργεί η Sunlight Group, μέσω του νέου κύκλου προγράμματος «Rise to the Challenge».
Η εταιρεία, η οποία εξελίσσεται σταθερά σε παγκόσμιο παίκτη στις καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης για τον κλάδο των intralogistics και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, προσφέρει σε 20 νέους και νέες μηχανικούς τη δυνατότητα 12μηνης έμμισθης εκπαίδευσης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ξάνθη.

Οι πρώτοι νέοι μηχανικοί στην Ελλάδα που θα εργαστούν στην ανάπτυξη στοιχείων λιθίου, με σημαντικά οφέλη

Πιο συγκεκριμένα, η Sunlight δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να είναι οι πρώτοι που θα εργαστούν στην ανάπτυξη στοιχείων για μπαταρίες λιθίου στην πιλοτική γραμμή παραγωγής πρωτότυπων στοιχείων λιθίου της Sunlight – την πρώτη του είδους της στην νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις ελάχιστες σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει ελκυστικό πακέτο παροχών αλλά και επιπλέον υποστήριξη σε εκείνους και σε εκείνες που θα χρειαστεί να μετεγκατασταθούν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.
Λαμβάνοντας υπόψη το αποτύπωμα που αφήνει και αναπτύσσει η εταιρεία στην τεχνολογία λιθίου και τις εφαρμογές για αποθήκευση ενέργειας, βιώσιμες τεχνολογίες αιχμής, γίνονται αντιληπτές οι επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται στους συμμετέχοντες.
Στο πλαίσιο του προγράμματος Rise to the Challenge, οι νέοι μηχανικοί θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στην πράξη τις τεχνικές και δημιουργικές δεξιότητες που απέκτησαν στη διάρκεια των σπουδών τους, συμβάλλοντας σε απαιτητικά έργα και συνεργαζόμενοι με κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι και απαρτίζουν τη διεθνή ερευνητική ομάδα της Sunlight Group.
Sun2.JPG
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 2ο κύκλο του προγράμματος

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από μια ειδική φόρμα, ενώ οι εγγραφές που ξεκίνησαν ήδη από την 1η Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τις 15 Ιανουαρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη από τον πρώτο κύκλο του, το Νοέμβριο του 2021, το πρόγραμμα προσέλκυσε περισσότερους από 50 πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων – Χημικούς, Ηλεκτρολόγους, Μηχανολόγους, και Μηχανικούς Παραγωγής. Έπειτα από τη σχετική διαδικασία αξιολόγησης και συνεντεύξεων, δέκα εξ αυτών επιλέχθηκαν και ξεκίνησαν επισήμως το ταξίδι τους στην εταιρεία.
Sun1.JPG
Κρεσέντο επενδύσεων της Sunlight

Η Sunlight Group είναι πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Ελλάδα και 30 χρόνια εμπειρίας.
Ειδικεύεται σε καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, με ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα των ηλεκτρικών περονοφόρων.
Διαθέτει περισσότερες από 35 εγκαταστάσεις σε 12 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία, ενώ επενδύει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην Έρευνα & Ανάπτυξη.
Ήδη, απασχολεί περισσότερους από 200 επιστήμονες στα ερευνητικά κέντρα της και σε εκείνα των θυγατρικών της εταιρειών – μηχανικούς και άλλους ειδικούς που εργάζονται στην ανάπτυξη βιώσιμων και ολοκληρωμένων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας
Τα καινοτόμα προϊόντα της Sunlight κατασκευάζονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σε Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και ΗΠΑ, και εξάγονται σε 115 και πλέον χώρες ανά τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης