Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Space Hellas: Ξεκινά πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών διάρκειας 24 μηνών

Space Hellas: Ξεκινά πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών διάρκειας 24 μηνών
Τα κατώτατα και ανώτατα όρια τιμής κτήσης των ιδίων μετοχών καθορίζονται σε 3€ έως και 13€ ανά μετοχή αντιστοίχως
Σχετικά Άρθρα
Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών διάρκειας 24 μηνών ξεκινά η Space Hellas, με απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της που πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/12/22.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Space Hellas συνήλθε στις 20 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Αγία Παρασκευή (Λεωφ. Μεσογείων 312, 1ος όροφος).
Η Γενική Συνέλευση συζήτησε και έλαβε απόφαση επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης ως εξής: Παροχή έγκρισης για την απόκτηση από την εταιρεία ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 49 του ν. 4548/2018.
Στο μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης, παραστάντες και ψηφίσαντες μέτοχοι, εκπροσωπούντες 4.948.559 μετοχές της εταιρείας επί συνόλου 6.456.530 μετοχών, ενέκριναν ομόφωνα (αριθμός ψήφων
«υπέρ» 4.948.559 και ποσοστό 100% - αριθμός ψήφων «κατά» 0 – «αποχή» αριθμός ψήφων 0), την απόκτηση ιδίων μετοχών από την Εταιρεία σύμφωνα με το άρθρο 49 του ν. 4548/2018 βάσει των παρακάτω
βασικών όρων και προϋποθέσεων:
• Η διάρκεια για την οποία χορηγείται από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση η παρούσα έγκριση για απόκτηση από την Εταιρεία ιδίων μετοχών ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες.
• Το σύνολο των ιδίων μετοχών που θα αποκτηθούν από την Εταιρεία θα αντιπροσωπεύει ποσοστό που δεν θα υπερβαίνει το 5% του συνολικού μετοχικού της κεφαλαίου.
• Η απόκτηση ιδίων μετοχών θα πραγματοποιηθεί μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών.
Τα κατώτατα και ανώτατα όρια τιμής κτήσης των ιδίων μετοχών από την Εταιρεία καθορίζονται σε 3€ (ονομαστική αξία) έως και 13€ ανά μετοχή αντιστοίχως.
Οι αγορές ιδίων μετοχών θα πραγματοποιούνται στο βαθμό που θα κρίνονται συμφέρουσες και η διαθέσιμη ρευστότητα της εταιρείας θα το επιτρέπει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης