Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Οροφοδιαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης προς πώληση από τη doValue

Οροφοδιαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης προς πώληση από τη doValue
Ο Εύοσμος αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων

Δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο Εύοσμος. Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.
Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της, αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης. Επίσης, βρίσκεται μόλις οκτώ χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.
Κατά συνέπεια, ο Εύοσμος αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων.
Μέσω της πλατφόρμας ακινήτων www.altamiraproperties.gr, η doValue διαθέτει προς πώληση ένα οροφοδιαμέρισμα 72,83 τ.μ. που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή της συμπρωτεύουσας.

Τα χαρακτηριστικά του ακινήτου

Πιο αναλυτικά, το οροφοδιαμέρισμα των 72,83 τ.μ. (καθαρά) βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κυψέλης 1 στον Εύοσμο του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου Θεσσαλονίκης, κατασκευής 2003.
Έχει πρόσοψη στην οδό Κυψέλης και Γαμβέτα και η πολυκατοικία είναι σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης και διαθέτει ασανσέρ. Βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει άμεση πρόσβαση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η τοποθεσία του εν λόγω  ακινήτου θεωρείται εξαιρετική λόγω της ευνοϊκής θέσης της περιοχής που παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα.
Σημειώνεται ότι η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση (ενοικίαση) αλλά και ιδιοχρησία. Το ακίνητο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό - κουζίνα σε ενιαίο χώρο, μπάνιο και μεγάλα μπαλκόνια με πρόσοψη. Η δε τιμή του ανέρχεται στις 118.000 ευρώ.
RA116634_Gamvetta_Evosmos_Central_01_α.jpg
Αν βρήκατε το ακίνητο ενδιαφέροντος σας, μέσα από την Altamira Properties έχετε τη δυνατότητα χρηματοδότησης με γρήγορες διαδικασίες και ευνοϊκούς όρους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ καλώντας στο τηλέφωνο 210 4847657 (9.00π.μ.5.00μμ) ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο mortgagepartner@dovaluegreece.gr
RA116634_Gamvetta_Evosmos_R2_04__a.jpg
Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών.
Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα μπορεί ο καθένας να βρει ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, να δει τα χαρακτηριστικά τους, να αξιοποιεί έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεται για νέες ευκαιρίες όταν αυτές παρουσιάζονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης