Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αξιοζήλευτη πέτρινη μονοκατοικία στο Αίγιο

Αξιοζήλευτη πέτρινη μονοκατοικία στο Αίγιο
Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 18 λεπτών από την παραλία 13 λεπτών από την πόλη του Αιγίου

Το Αίγιο είναι παράκτια πόλη της βόρειας Πελοποννήσου και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αχαΐας.
Λόγω της γεωγραφικής του θέσης είναι γνωστό ως το μπαλκόνι του Κορινθιακού. Εξάλλου, πρόκειται για μια περιοχή με πλούσια ιστορία. Εκατοντάδες ευρήματα στην περιοχή πιστοποιούν την ύπαρξη οικισμών λίγο νωρίτερα από την Μεσολιθική Εποχή. Επτά έως οκτώ πρώιμοι οικισμοί ενώθηκαν κάποια στιγμή σε ενιαία πόλη. Πρώτοι κάτοικοί του, κατά τη μυθολογία, ήταν οι Αιγιαλείς Πελασγοί, όμως ως ιδρυτές της ενιαίας πόλης φέρονται οι Ίωνες.
Οι τομείς ειδικού ενδιαφέροντος των τουριστών είναι το παλαιό τμήμα της πόλης (με στοιχεία της χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής των αρχών του 20ου αιώνα) και η παραλία από το σιδηροδρομικό σταθμό (που παρέχει ένα παράδειγμα της αρχιτεκτονικής σιδηροδρόμων των αρχών του 20ου αιώνα) ως την εκκλησία της Παναγίας της Τρυπητής, όπου διακρίνονται οι παλαιές σταφιδαποθήκες (όλες τώρα εσωτερικά μετασχηματισμένες σε πολυτελή καφέ) αλλά και του παλαιού εργοστασίου χαρτοποιίας (που παρέχει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής από την αρχή του προηγούμενου αιώνα).
Κατά συνέπεια, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι το Αίγιο αποτελεί σταθερή προτίμηση για επενδύσεις στα ακίνητα.
11841_16.jpg
Μέσω της πλατφόρμας ακινήτων www.altamiraproperties.gr, η doValue διαθέτει μονοκατοικία 77 τ.μ., που αποτελεί ευκαιρία για όσους αναζητούν μια εξοχική κατοικία.

Τα χαρακτηριστικά της μονοκατοικίας

Πιο αναλυτικά, η μονοκατοικία είναι ισόγεια πέτρινη, με κεραμοσκεπή επιφάνειας 77 τ.μ., βρίσκεται σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 1.009,95 τ.μ. στη περιοχή «Ροβάλωνα» του Δήμου Αιγίου, 18 λεπτά από την παραλία του Αιγίου και 13 λεπτά από την πόλη του Αιγίου, γεγονός που καθιστά το ακίνητο μια καλή πρόταση και για εξοχική κατοικία.
Η οικοδομή είναι πολύ καλής κατασκευής και συντήρησης, με ωραία διαμορφωμένο κατάφυτο ακάλυπτο χώρο πλακοστρωμένο με πέτρα. Περιμετρικά το οικόπεδο διαθέτει περίφραξη με πέτρινη μάντρα και μεταλλική καγκελόπορτα εισόδου προς την ανατολική πλευρά.
Η μονοκατοικία αποτελεί από 2 υπνοδωμάτια, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη, W.C., μπαλκόνια στη βόρεια και ανατολική πλευρά της μονοκατοικίας.
Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται σε 100.000 ευρώ.
11841_15.jpg
Αν βρήκατε το ακίνητο ενδιαφέροντος σας, μέσα από την Altamira Properties έχετε τη δυνατότητα χρηματοδότησης με γρήγορες διαδικασίες και ευνοϊκούς όρους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ καλώντας στο τηλέφωνο 210 4847657 (9.00 π.μ. - 5.00 μ.μ.) ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο mortgagepartner@dovaluegreece.gr
11841_2.jpg
Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα, μπορεί ο καθένας να βρει ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, να δει τα χαρακτηριστικά τους, να αξιοποιεί έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεται για νέες ευκαιρίες όταν αυτές παρουσιάζονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης