Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελλάκτωρ: Παραιτήθηκε η Ευγενία (Τζένη) Λειβαδάρου, μέλος του ΔΣ - Η νέα σύνθεση

Ελλάκτωρ: Παραιτήθηκε η Ευγενία (Τζένη) Λειβαδάρου, μέλος του ΔΣ - Η νέα σύνθεση
Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που θα λάβει χώρα εντός του έτους 2023, θα ενημερωθεί για την παραίτηση της κας Ευγενίας (Τζένης) Λειβαδάρου και θα κληθεί να επιβεβαιώσει τον αριθμό των Ανεξάρτητων Μη Εκτελεστικών Μελών για το υπόλοιπο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας
Την παραίτηση της Ευγενίας (Τζένης) Λειβαδάρου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελλάκτωρ, ανακοίνωσε σήμερα (28/4) η εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα:
Η διοίκηση της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής η «Εταιρεία»), σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του νόμου 4706/2020, της νομοθεσίας της Κεφαλαιαγοράς, καθώς και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας έλαβε γνώση της από 28.04.2023 παραίτησης του Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του κας Ευγενίας (Τζένης) Λειβαδάρου, από Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, της Επιτροπής Ελέγχου και των επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου στις οποίες συμμετέχει, ήτοι της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Αποδοχών και της Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Σε συνέχεια της ανωτέρω παραίτησης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε την 28.04.2023, την συνέχιση της λειτουργίας του με τα εναπομείναντα μέλη του χωρίς την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 82 του Ν. 4548/2018 ως ισχύει, της παρ. 1 του άρθρου 13 του Καταστατικού της Εταιρείας και των άρθρων 3 και 9 του ν. 4706/20, ως ισχύει.

Κατόπιν των ανωτέρω, η σύνθεση και συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου δυνάμει της από 28.04.2023 απόφασής του, είναι η εξής:

  1. Γεώργιος Μυλωνογιάννης του Σταματίου-Τάκη, Πρόεδρος του Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  2. Αριστείδης (Άρης) Ξενόφος του Ιωάννη, Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  3. Ευθύμιος Μπουλούτας του Θεοδώρου, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος,
  4. Κωνσταντίνος Τούμπουρος του Πανταζή, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  5. Αθηνά Χατζηπέτρου του Κωνσταντίνου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  6. Ιωάννα Δρέττα του Γρηγορίου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο- Μη Εκτελεστικό Μέλος
  7. Παναγιώτης Κυριακόπουλος του Όθωνος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  8. Γεώργιος Τριανταφύλλου του Ελευθερίου, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  9. Γεώργιος Προυσανίδης του Ιωάννη, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, και
  10. Οδυσσέας Χριστοφόρου του Σταματίου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που θα λάβει χώρα εντός του έτους 2023, θα ενημερωθεί για την παραίτηση της κας Ευγενίας (Τζένης) Λειβαδάρου και θα κληθεί να επιβεβαιώσει τον αριθμό των Ανεξάρτητων Μη Εκτελεστικών Μελών για το υπόλοιπο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης