Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μπαλάσκας (Ελληνικός Χρυσός): Στο 1 δισ. δολ. η επένδυση στην Κασσάνδρα με 3.000 θέσεις εργασίας

Μπαλάσκας (Ελληνικός Χρυσός): Στο 1 δισ. δολ. η επένδυση στην Κασσάνδρα με 3.000 θέσεις εργασίας
Ο ίδιος αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο της εφαρμογής των αρχών ESG στη δραστηριότητα του μεταλλευτικού κλάδου αλλά και στο πώς αυτές εφαρμόζονται στην επένδυση στις Σκουριές
Στον κρίσιμο ρόλο των μετάλλων για την ενεργειακή μετάβαση αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Eldorado Gold Ελλάδος Χρήστος Μπαλάσκας, στο πλαίσιο του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο της εφαρμογής των αρχών ESG στη δραστηριότητα του μεταλλευτικού κλάδου αλλά και στο πώς αυτές εφαρμόζονται στην επένδυση στις Σκουριές.
Ο κ. Μπαλάσκας υπογράμμισε τον ρόλο που μπορεί να παίξει η Ελλάδα για την παραγωγή κρίσιμων μετάλλων κάνοντας λόγο για μια ιστορική ευκαιρία που παρουσιάζεται.
Σχετικά με την επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στα μεταλλεία Κασσάνδρας υπογράμμισε ότι θα φτάσει το 1 δισ. δολάρια και θα δημιουργήσει συνολικά 3.000 θέσεις εργασίας, ενώ επεσήμανε και τις άλλες ωφέλειες που προκύπτουν για την απασχόληση και την εθνική οικονομία.
Τέλος, όσον αφορά το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η επένδυση, ο κ. Μπαλασκας υπογράμμισε ότι έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης