Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ανανεωμένα προγράμματα κινητής Vodafone RED - Απεριόριστη ομιλία και διπλάσια data

tags :
Ανανεωμένα προγράμματα κινητής Vodafone RED - Απεριόριστη ομιλία και διπλάσια data
Oι τιμές ισχύουν αποκλειστικά για νέες συνδέσεις
Τα ανανεωμένα προγράμματα κινητής Vodafone RED παρουσιάζει η Vodafone.
Ειδικότερα, το Vodafone RED 3GB προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 6000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα καθώς και 3 GB data, με 17 ευρώ/μήνα. Το Vodafone RED 5G προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 6.000 SMS προς εθνικά δίκτυα και 5 GB data με 19 ευρώ/μήνα, ενώ το Vodafone RED 10GB προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 6000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα, και 10 GB data με 25 ευρώ/μήνα.
Συνδυάζοντας τα παραπάνω πακέτα με συμβόλαιο σταθερής Vodafone, όλοι/ες οι συνδρομητές επωφελούνται από δωρεάν διπλασιασμό των data του προγράμματος που έχουν επιλέξει, καθώς και με έκπτωση στη σταθερή τους σύνδεση.
Τέλος το ανανεωμένο Vodafone RED Unlimited προσφέρει απεριόριστα data προς Ελλάδα και Ε.Ε., απεριόριστα λεπτά προς Ελλάδα και Ε.Ε καθώς και απεριόριστα SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα με 33,24 ευρώ/μήνα. Ενώ, όσοι/ες το συνδυάσουν με πρόγραμμα σταθερής Vodafone μπορούν να το αποκτήσουν μόνο με 27,62 ευρώ/ μήνα και ταυτόχρονα να λάβουν δωρεάν μια φορητή συσκευή 4G internet αξίας 40 ευρώ με ενσωματωμένη κάρτα sim, ώστε να μοιράζονται τα απεριόριστα data του προγράμματος σε όλες τις συσκευές τους.
Oι τιμές ισχύουν αποκλειστικά για νέες συνδέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης