Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Λεβεντέρης: Πώληση του ακινήτου στον Πειραιά έναντι 1,3 εκατ. ευρώ

Λεβεντέρης: Πώληση του ακινήτου στον Πειραιά έναντι 1,3 εκατ. ευρώ
Στην «Κοντιάς Μονοπρόσωπη» το ακίνητο, με την εισηγμένη να διατηρεί την έδρα της στα γραφεία του κτιρίου
Η «Ανώνυμος, Εμπορική, Ναυτιλιακή και Βιομηχανική Εταιρεία, Σύρματα, Συρματόσχοινα Ν. ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ Α.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στο πλαίσιο της επιχειρηματικής πολιτικής της, και προς το σκοπό να επικεντρωθεί η δραστηριότητά της στην παραγωγή και εμπορία συρμάτων, συρματόσχοινων και να ενισχύσει την θέση της τόσο επιχειρηματικά όσο και κεφαλαιακά, προέβη την 23η Μαΐου 2023 στην υπογραφή συμβολαίων για την πώληση ενός από τα ακίνητα που της ανήκουν, συγκεκριμένα του ακινήτου του Πειραιά και συγκεκριμένα του κτιρίου αποθηκών και γραφείων επί της οδού Ασκληπιού αρ. 32 προς την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΚΟΝΤΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΚΟΝΤΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ» έναντι τιμήματος 1.300.000.
Το τίμημα της πώλησης χρησιμοποιήθηκε εν μέρει για την πλήρη εξόφληση ρυθμισμένων υποχρεώσεων προς το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ.
Η «Ανώνυμος, Εμπορική, Ναυτιλιακή και Βιομηχανική Εταιρεία, Σύρματα, Συρματόσχοινα Ν. ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ Α.Ε.» θα συνεχίσει να έχει έδρα το τα γραφεία του προαναφερθέντος κτηρίου.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης