Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Pfizer: 15 νέες προσλήψεις στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

Pfizer: 15 νέες προσλήψεις στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη
Το φετινό Bootcamp, είχε διάρκεια 6 εβδομάδων, έχοντας προσφέρει στους συμμετέχοντες, απόφοιτους τεχνολογικών σχολών, πολυτεχνείων και σχολών πληροφορικής, 110 ώρες διαλέξεων και πρακτικής άσκησης σε θέματα τεχνολογίας λογισμικού, αντικειμενοστρεφούς προγραμματισμού, front-end development, back-end development, cloud computing κ.ά., μέσω ψηφιακής τάξης ή/και χρήσης διαδικτυακών εργαλείων συνεργασίας
Σε ακόμα 15 προσλήψεις νέων επαγγελματιών, κυρίως μηχανικών λογισμικού (software engineers), οι οποίοι ξεχώρισαν κατά το 12o ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης (Bootcamp) σε θέματα Software & Cloud Engineering, που διοργάνωσε στις αρχές της χρονιάς, προχώρησε το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer.
Το φετινό Bootcamp, είχε διάρκεια 6 εβδομάδων, έχοντας προσφέρει στους συμμετέχοντες, απόφοιτους τεχνολογικών σχολών, πολυτεχνείων και σχολών πληροφορικής, 110 ώρες διαλέξεων και πρακτικής άσκησης σε θέματα τεχνολογίας λογισμικού, αντικειμενοστρεφούς προγραμματισμού, front-end development, back-end development, cloud computing κ.ά., μέσω ψηφιακής τάξης ή/και χρήσης διαδικτυακών εργαλείων συνεργασίας.
Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες δεξιότητες σε τεχνολογίες αιχμής, να γνωρίσουν την εταιρεία μέσα από μία εκδήλωση γνωριμίας και δικτύωσης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του CDI, στη Θεσσαλονίκη, και να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας στην μεγάλη οικογένεια της Pfizer. Το CDI με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε 15 από αυτούς, ως νέους εργαζόμενους, που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράματος και των στόχων του.
Ως ηγέτης στην καινοτομία, το CDI καινοτομεί και στον τρόπο που προσλαμβάνει το ανθρώπινο δυναμικό του, καθώς επενδύει συστηματικά όχι μόνο στην προσέλκυση κορυφαίων νέων ταλέντων από το οικοσύστημα της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Ελλάδας, αλλά και στην επιμόρφωση και την αναβάθμισή δεξιοτήτων τους (upskilling) μέσω της συμμετοχής στα open calls και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει το Κέντρο.
Η Γιάννα Γεωργίου, Talent Acquisition Manager της Pfizer, δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Ελλάδα έχει σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό σε τομείς όπως η πληροφορική και η έρευνα. Γι’ αυτό και η συνεργασία με το τοπικό οικοσύστημα αποτελεί βασικό κομμάτι των δράσεών μας. Προγράμματα όπως το Bootcamp αποτελούν εργαλεία ενίσχυσης των δεσμών του CDI με το ελληνικό οικοσύστημα τεχνολογίας και καινοτομίας, τα οποία συνεισφέρουν στην προσέλκυση πρόσληψη εργαζομένων, καθώς και στην ανάδειξη ιδεών και οδηγούν, τελικά, σε καινοτομίες που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης