Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Daios plastics: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για ορισμό νέου μέλους ΔΣ στις 18 Ιουλίου

Daios plastics: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για ορισμό νέου μέλους ΔΣ στις 18 Ιουλίου
Αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Γ. Φλώριδη με νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος η Εταιρεία

Σε εκλογή νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους στο ΔΣ της προχωράει η Daios Plastics SA με έκτακτη Γενική Συνέλευση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή της, «με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΔΑΪΟΣ Α.Β.Ε.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία»), η οποία ελήφθη την 26η Ιουνίου 2023 και σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα συνέλθει στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο 12ο χιλιόμετρο της οδού Βέροιας – Νάουσας, 592 00 Νάουσα Νομού Ημαθίας, την 18η Ιουλίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 πρωινή, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ανακοίνωση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για τον ορισμό νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 


2.Ανακοίνωση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για τον ορισμό νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου ως μέλους της Επιτροπής Ελέγχου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους της Επιτροπής Ελέγχου.


3.Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.» 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης