Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Jumbo: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας

Jumbo: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας
Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Jumbo εξέλεξε το νέο ΔΣ της Εταιρείας και διόρισε Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο
Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων ανακοίνωσε η Jumbo. Αναλυτικότερα:
«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εξελέγη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 4706/2020 και το Καταστατικό της Εταιρείας από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας με διετή θητεία, η οποία λήγει στις 05.07.2025, παρατεινόμενη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική γενική συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, μη δυνάμενη να υπερβεί την τριετία, απαρτιζόμενο από τα δεκατρία (13) εκλεγέντα μέλη του, συγκροτήθηκε σε σώμα και μετά από ανταλλαγή απόψεων, διαλογική συζήτηση και ψηφοφορία, εξέλεξε ομόφωνα τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη του, ως εξής:

1. Απόστολος-Ευάγγελος Βακάκης του Γεωργίου και της Σοφίας, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Εκτελεστικό Μέλος.
2. Δημήτριος Κεραμεύς του Κωνσταντίνου και της Μαρίας-Ελένης, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], µε Α.∆.Τ. [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Μη Εκτελεστικό Μέλος.
3. Κωνσταντίνα Ντεμίρη του Σταύρου και της Διαμάντως, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Εκτελεστικό Μέλος.
4. Πόλυς Πολυκάρπου του Ανδρέα και της Ανδριανής, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με αρ. διαβατηρίου [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Εκτελεστικό Μέλος.
5. Σοφία Βακάκη του Αποστόλου-Ευαγγέλου και της Ευτυχίας, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Εκτελεστικό Μέλος.
6. Νικόλαος Βελισσαρίου του Ιωάννη και της Συγκλητικής, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Μη Εκτελεστικό Μέλος.
7. Φώτιος Τζίγκος του Αθανασίου και της Δημητρούλας, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.
8. Ευανθία Ανδριανού του Γεωργίου και της Αναστασίας, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.
9. Μάριος Λασανιάνος του Κωνσταντίνου και της Στυλιανής, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος. 10. Σάββας Κάουρας του Αντωνίου και της Μάρως, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.
11. Χαράλαμπος Πανδής του Νικολάου και της Αθηνάς, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.
12. Αργυρώ Αθανασίου του Αθανασίου και της Μαρίας, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.
13. Ευθυμία Δελή του Πανάγου και της Μαρίας, κάτοικος [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την από 13.06.2023 συνεδρίασή του και διαπιστώνεται και σήμερα, πληρούνται όλα τα κριτήρια ανεξαρτησίας, κατά την έννοια των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 9 του ν. 4706/2020 για τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που εκλέχθηκαν από την από 05.07.2023 Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας.

Θέμα 2
Επί του θέματος αυτού, μετά από ανταλλαγή απόψεων, διαλογική συζήτηση και σχετική ψηφοφορία σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εξέλεξε ομόφωνα:
1. Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου τον Απόστολο-Ευάγγελο Βακάκη του Γεωργίου και της Σοφίας, κάτοικο [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●],
2. Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου τον Δημήτριο Κεραμέως του Κωνσταντίνου και της Μαρίας-Ελένης, κάτοικο [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●],
3. Διευθύνουσα Σύμβουλο της Εταιρείας την Κωνσταντίνα Ντεμίρη του Σταύρου και της Διαμάντως, κάτοικο [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●], και
4. Εντεταλμένο Σύμβουλο της Εταιρείας τον Πόλυ Πολυκάρπου του Ανδρέα και της Ανδριανής, κάτοικο [●], οδός [●] αρ. [●], με ΑΔΤ [●], Α.Φ.Μ. [●], Δ.Ο.Υ. [●]»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης