Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διαβεβαιώσεις ΓΕΚ Τέρνα για τις εγγυητικές των έργων της - Άριστες οι σχέσεις με τις τράπεζες

Διαβεβαιώσεις ΓΕΚ Τέρνα για τις εγγυητικές των έργων της - Άριστες οι σχέσεις με τις τράπεζες
Η ΓΕΚ Τέρνα εξασφαλίζει απρόσκοπτα τις απαιτούμενες εγγυητικές επιστολές για το σύνολο των έργων που διεκδικεί και αναλαμβάνει
Σε διάψευση των πληροφοριών του Bankingnews.gr περί δήθεν άρνησης τράπεζας να της παράσχει εγγυητική επιστολή προχώρησε η ΓΕΚ Τέρνα.
Όπως αναφέρει, η εταιρεία έχει εξαιρετικές σχέσεις με το σύνολο των ελληνικών και πλήθος διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κι εξασφαλίζει απρόσκοπτα τις απαιτούμενες εγγυητικές επιστολές για το σύνολο των έργων που διεκδικεί και αναλαμβάνει.
Καλεί, δε, το επενδυτικό κοινό να είναι εξαιρετικά προσεκτικό απέναντι σε ανυπόστατες φήμες και ψευδή δημοσιεύματα.
Η εταιρεία, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα πράξει τα δέοντα για την προστασία των χιλιάδων μετόχων της και της επενδυτικής κοινότητας, καταλήγει η ΓΕΚ Τέρνα.

Τι ανέφερε νωρίτερα το bankingnews.gr (δείτε εδώ)

Οι εγγυητικές επιστολές… είναι πρόβλημα, μεγάλη τράπεζα αρνήθηκε στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έκδοση νέων εγγυητικών

Το πρόβλημα με τις εγγυητικές επιστολές είναι μείζον και όχι έλασσον για τις κατασκευαστικές εταιρίες.
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχοντας μεγάλη έκθεση και πολλά ανοικτά μέτωπα, ζήτησε εγγυητικές από μεγάλη τράπεζα και έλαβε κατηγορηματική άρνηση.
Να σημειωθεί ότι το μείγμα υπέρμετρος δανεισμός, μεγάλες υποχρεώσεις σε καταβολές προς το κράτος στην Εγνατία Οδό και στην Αττική Οδό καθώς και σημαντικός δανεισμός του Γ. Περιστέρη… είναι εκρηκτικό…
Οι φήμες ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος στα 18,6 ευρώ για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή… χρήζουν μεγάλης προσοχής για τις σκοπιμότητες…
Οι τράπεζες αγνοούν… και περιμένουν να δουν φως στην ομίχλη που περιβάλλει… τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Πάντως όπως αποκάλυψε το bankingnews έχει υπάρξει νέα διαπραγμάτευση για την πώληση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής στα 18,6 ευρώ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης