Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Netflix: Κέρδη 1,7 δισ. δολ. το γ’ τρίμηνο του 2023 - Στα 8,54 δισ. δολ. τα έσοδα

tags :
Netflix: Κέρδη 1,7 δισ. δολ. το γ’ τρίμηνο του 2023 - Στα 8,54 δισ. δολ. τα έσοδα
Καλύτερα των προσδοκιών…
Κέρδη και έσοδα καλύτερα των προσδοκιών σημείωσε ο γίγαντας του streaming Netflix, χάρη στην εκτίναξη που παρουσίασε ο αριθμός των συνδρομητών του.
Πιο αναλυτικά, για το γ’ τρίμηνο του έτους η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη ύψους 1,7 δισ. δολαρίων ή 3,73 δολαρίων ανά μετοχή έναντι 3,10 δολαρίων το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Οι εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της FactSet ανέμεναν χαμηλότερα κέρδη, της τάξης των 3,49 δολαρίων ανά μετοχή..
Επίσης, η εταιρεία κατέγραψε έσοδα ύψους 8,54 δισ. δολαρίων, έναντι 7,9 δισ. δολαρίων το γ' τρίμηνο της προηγούμενης χρήσης, ευθυγραμμιζόμενη με τις προσδοκίες των αναλυτών.
Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση συνδρομητών κατά 8,76 εκατομμύρια χρήστες, έναντι 6,1 εκατομμύρια νέους συνδρομητές που υπολόγιζαν οι αναλυτές.
Σε ό,τι αφορά το guidance για το τρέχον τρίμηνο, το Netflix ανακοίνωσε ότι αναμένει έσοδα 8,7 δισ. δολαρίων και κέρδη 2,15 δολαρίων ανά μετοχή, ελαφρώς χαμηλότερα των προβλέψεων των αναλυτών, που αναμένουν έσοδα 8,78 δισ. δολαρίων και κέρδη 2,16 δολαρίων ανά μετοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης