Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΛΒΙΕΜΕΚ: Προσφεύγει στα δικαστήρια κατά του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διαγραφή των μετοχών της

ΕΛΒΙΕΜΕΚ: Προσφεύγει στα δικαστήρια κατά του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διαγραφή των μετοχών της
Στις 14 Δεκεμβρίου 2023 η Διοικούσα Επιτροπή του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε την οριστική διαγραφή των μετόχων της εταιρείας μας, ΕΛΒΙΕΜΕΚ
Στα δικαστήρια κατά της απόφασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών για οριστική διαγραφή των μετοχών της από τα Συστήματα Διαπραγμάτευσης στις 29 Δεκεμβρίου προσφεύγει η ΕΛΒΙΕΜΕΚ.
Αναλυτικά, «Προς τους Μετόχους της Αθήνα, 28/12/2023
Κυρίες και Κύριοι,
Στις 14 Δεκεμβρίου 2023 η Διοικούσα Επιτροπή του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε την οριστική διαγραφή των μετόχων της εταιρείας μας, ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε., από τα Συστήματα Διαπραγμάτευσης του Χ.Α., στις 29 Δεκεμβρίου 2023.
Η διοίκηση της εταιρείας μας θεωρώντας ότι η ανωτέρω απόφαση δεν συνάδει με την υφιστάμενη νομοθεσία και την επί πολλών ετών πρακτική της ΑΤΗΕΧ, αποφάσισε, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα της εταιρείας και των μετόχων της, να προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στις αρμόδιες αρχές δια την ακύρωση αυτής της απόφασης.
Εν τω μεταξύ από τις 30 Δεκεμβρίου και μέχρι της οριστικής επιλύσεως της διαφοράς με την ATHEX, η εταιρεία θα διατηρεί προς διευκόλυνση και μόνο των μετόχων της προσωρινό βιβλίο Μετόχων – Μετοχών.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης