Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Χριστόδουλος Προκοπίου νέος Senior Manager στο Marine της Howden

Ο Χριστόδουλος Προκοπίου νέος Senior Manager στο Marine της Howden
Η Howden Ελλάδας ανακοινώνει τον νέο της Senior Manager στο Marine, κ. Χριστόδουλο (Χρήστο) Προκοπίου
Η Howden Ελλάδας, με γνώμονα την εξειδίκευση τόσο στους κλάδους του Corporate Insurance όσο και στον κλάδο ασφάλισης του Marine και όχι μόνο, για άλλη μία φορά επιβεβαιώνει την πορεία που έχει χαράξει προς την κορυφή προσελκύοντας αναγνωρισμένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία σε κάθε τομέα δραστηριότητάς της.
Πιο συγκεκριμένα, η Howden Ελλάδας ανακοινώνει τον νέο της Senior Manager στο Marine, κ. Χριστόδουλο (Χρήστο) Προκοπίου, ο οποίος μέχρι τώρα απασχολούνταν στο underwriting σε διάφορες κατηγορίες ασφάλισης, όπως Marine & Cargo, Aviation, Specie, Property, Liability και Surety bonds. O κλάδος του Marine της Howden αποτελείται συνολικά από 10 στελέχη που απασχολούνται στο H&M, Yachts και General Marine.
Η επαγγελματική πορεία του Χρήστου Προκοπίου ξεκίνησε το 2002 στον τομέα της ναυτιλίας και έναν χρόνο αργότερα εντάχθηκε στον χώρο των ασφαλίσεων. Συγκεκριμένα, διετέλεσε Marine Underwriter στην Αιγαίον Ασφαλιστική, Deputy Hull Underwriting Manager στην Hellenic Hull Association, Director στην Vester Insurance Brokers και Τεχνικός Διευθυντής στην Karavias Underwriting Agency.
Ο Χρήστος Προκοπίου κατέχει πτυχίο B.Sc Mathematics with Insurance και τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών ΜΒΑ σε Banking & Finance από το Πανεπιστήμιο Μπάνγκορ (Bangor) της Ουαλίας, ενώ παράλληλα έχει σημειώσει μία σημαντική καριέρα 15 ετών ως Καθηγητής και Εισηγητής σε συνέδρια, Εκπαιδευτικά σεμινάρια καθώς και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ως διδάσκων Μαθηματικών, Στατιστικής, Μακρο-Μικροοικονομίας και όλων των ειδών της Θαλάσσιας Ασφάλισης.
Σημαντική είναι και η αρθρογραφία του σε Ασφαλιστικά & Ναυτιλιακά θέματα σε σχετικούς ιστοτόπους και αντίστοιχα έντυπα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης