Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Coca Cola HBC: Νέος Chief Financial Officer ο Αναστάσης Σταμούλης

Coca Cola HBC: Νέος Chief Financial Officer ο Αναστάσης Σταμούλης
Σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ben Almanzar
H Coca-Cola HBC ανακοίνωσε τον διορισμό του Αναστάση Σταμούλη ως νέου Chief Financial Officer του Ομίλου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ben Almanzar.
Αναλυτικότερα:
«Μετά την ανακοίνωση στις 15 Ιανουαρίου 2024 ότι ο Ben Almanzar θα παραιτηθεί από τον ρόλο του Chief Financial Officer του Ομίλου κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους 2024, η Coca-Cola HBC AG ("Coca-Cola HBC" ή η "Εταιρεία") ανακοινώνει σήμερα ότι ο Αναστάσης Σταμούλης θα διοριστεί Chief Financial Officer του Ομίλου, απόφαση με ισχύ από την 1η Μαΐου 2024.
Ο Αναστάσης Σταμούλης έχει αποδεδειγμένο βιογραφικό και ευρεία εμπειρία 16 ετών με την Coca-Cola HBC, όπου μέσω του αναπτυξιακού του ταξιδιού κατείχε πολλές ανώτερες οικονομικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του CFO, σε αρκετές από τις δραστηριότητες της Εταιρείας, ως Οικονομικός Ελεγκτής του Ομίλου, επικεφαλής στις Χρηματοοικονομικές Λειτουργίες του Ομίλου και ως Επικεφαλής Στρατηγικών Οικονομικών και FP&A.
Πριν ενταχθεί στην Coca-Cola HBC, ο Αναστάσης πέρασε επτά χρόνια ανώτερες οικονομικές θέσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία.
Ο Zoran Bogdanovic, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το διορισμό του Αναστάση, που αποτελεί απόδειξη της έντονης εστίασης στην ανάπτυξη των ταλέντων της Coca-Cola HBC. Ο Αναστάσης είναι εξαιρετικός σε στρατηγικές, ηγετικές, οικονομικές και επιχειρησιακές δεξιότητες και το πάθος του για ανάπτυξη ταλέντων τον κάνουν τον ιδανικό υποψήφιο για αυτή τη θέση. Ανυπομονώ να δουλέψω δίπλα στον Αναστάση ως οδηγό της επιχείρησής μας στη συνέχιση της ανάπτυξής μας».
Ως Chief Financial Officer του Ομίλου, ο Αναστάσης θα έχει την έδρα της στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στο Zug, Ελβετία και θα ηγηθεί του χρηματοοικονομικού οργανισμού της Coca-Cola HBC με ευθύνη σε όλο τον όμιλο περιλαμβανομένων της λογιστικής, του ταμείου, του χρηματοοικονομικού προγραμματισμού και των φορολογικών και επενδυτικών σχέσεων.
Ο Αναστάσης Σταμούλης είναι Έλληνας κάτοχος Πτυχίου Μάρκετινγκ και MBA στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Golden Gate του San Francisco. Είναι Μέλος της FCMA CGMA.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης