Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Coca Cola HBC: Εξαγόρασε την BDS Vending Solutions, μέσω θυγατρικής στην Ιρλανδία

Coca Cola HBC: Εξαγόρασε την BDS Vending Solutions, μέσω θυγατρικής στην Ιρλανδία
Η εξαγορά της BDS Vending συνάδει με τη στρατηγική της Coca-Cola HBC
Σε συμφωνία για την εξαγορά του 100% της BDS Vending Solutions κατέληξε η Coca-Cola HBC Northern Ireland Limited, θυγατρική της Coca-Cola HBC.
Η BDS Vending, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια εταιρεία τροφίμων και ποτών στην Ιρλανδία, με στόλο περίπου 2.000 αυτόματων πωλητών.
Οι δύο ιδρυτές, David Mullan και Brian Berry, έχουν συμφωνήσει να υποστηρίξουν τη μετάβαση της BDS Vending μετά την ολοκλήρωση της προτεινόμενης συναλλαγής, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Η εξαγορά της BDS Vending συνάδει με τη στρατηγική της Coca-Cola HBC, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκλειδώσει κερδοφόρες ευκαιρίες σε όλο το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο κρύων και ζεστών ποτών και σνακ.
Επιπλέον, η BDS Vending παρέχει ένα πολύτιμο δομικό στοιχείο, με αποδεδειγμένη τεχνολογία και υπηρεσίες, από το οποίο η Coca-Cola HBC σχεδιάζει να αναπτύξει πρόσθετες δυνατότητες σε όλο το φάσμα.
Η προτεινόμενη συναλλαγή υπόκειται στην έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και Καταναλωτών Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού και του Καταναλωτή (CCPC) στην Ιρλανδία και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια των προσεχών ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης