Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Karas (ΟΠΑΠ): Έτος ανάπτυξης το 2024, μετά το επιτυχημένο 2023

Karas (ΟΠΑΠ): Έτος ανάπτυξης το 2024, μετά το επιτυχημένο 2023
Τί ανέφερε η διοίκηση στην παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων σε αναλυτές
Σχετικά Άρθρα
Το επιτυχημένο 2023 στηρίχθηκε στην υλοποίηση σειράς βελτιώσεων στις προτάσεις προς τον πελάτη και την αξιοποίηση νέων ψηφιακών και τεχνολογικών λύσεων που αναβαθμίζουν συνολικά την εμπειρία των πελατών, ανέφερε ο CEO του ΟΠΑΠ Jan Karas, στην παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων χρήσεως 2023 σε αναλυτές.
Επίσης, το 2023, συνεχίστηκε δυναμικά η ανανέωση του στόλου των VLTs με νέα, σύγχρονα παιγνιομηχανήματα.
Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠAΠ, το 2024 θα είναι έτος ανάπτυξης, χάρη στο δυναμικό εμπορικό πλάνο για τις retail και τις online δραστηριότητες.
Εστίασε ιδιαίτερα στην ανανέωση των ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ, η οποία έχει γνωρίσει ιδιαίτερα θετική υποδοχή από τους πελάτες και τους πράκτορες του ΟΠΑΠ. Επιπλέον, η ενίσχυση του «Πάμε Στοίχημα» και η αξιοποίηση νέας στοιχηματικής πλατφόρμας για το retail δίκτυο, οδήγησαν σε ενίσχυση των επιδόσεων του παιχνιδιού και στην αύξηση της πελατειακής βάσης του σε επίπεδα ρεκόρ.
Σχετικά με τις online δραστηριότητες, η διοίκηση του ΟΠΑΠ ανέφερε ότι η βάση ενεργών πελατών τόσο για τη Stoiximan, όσο και για τις online πλατφόρμες του ΟΠAΠ συνέχισε να διευρύνεται. Ο κ. Karas στάθηκε στη διάθεση της iLottery πλατφόρμας Opaponline.gr, που προσφέρει μια κορυφαία στο είδος της εμπειρία διασκέδασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης