πάμε euro

Tα social media του ΟΠΑΠ στήνουν διαδικτυακή κερκίδα στο Ευρωπαϊκό

Tα social media του ΟΠΑΠ στήνουν διαδικτυακή κερκίδα στο Ευρωπαϊκό

Ποδόσφαιρο και διασκέδαση μέσα από τα Φίλτρα του Πάμε Στοίχημα και τα Vimodjiτου Pamestoixima.gr.

Ο δρόμος για τον μεγάλο τελικό στο Wembley περνάει μέσα από τα social media του ΟΠΑΠ, όπου οι φίλαθλοι μπορούν να πανηγυρίζουν όλα τα γκολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στη διαδικτυακή κερκίδα που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του, οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να υποστηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα με έναν ξεχωριστό τρόπο και να εκφράζουν τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους στη διάρκεια όλων των αγώνων. Πώς; Μέσα από τα ειδικά Φίλτρα του Πάμε Στοίχημα και τα Vimodjis του Pamestoixima.gr. 

Πώς θα φτιάξετε το δικό σας Φίλτρο 

Με τα Φίλτρα του Πάμε Στοίχημα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι ποδοσφαιρόφιλοι ντύνονται στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας και συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για δώρα τεχνολογίας.

Για να υποστηρίξετε την αγαπημένη σας ομάδα με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα μέσω κινητού τηλεφώνου:

 

  • Μπαίνετε στον Instagram λογαριασμό του Pame Stoixima
  • Επιλέγετε το εικονίδιο με τα αστέρια που βρίσκεται κάτω ακριβώς από το bio του λογαριασμού
  • Επιλέγετε το button Try itκάτω αριστερά
  • Επιλέγετε  το φίλτρο της ομάδας που επιθυμείτε, σύροντας δεξιά τα σύμβολα των χωρών
  • Βγάζετε selfie, σε κοντινή απόσταση, προσέχοντας να τοποθετηθούν τα σύμβολα στο σωστό σημείο που απεικονίζονται στο κάθε φίλτρο
  • Μοιράζεστε το Φίλτρο που φτιάξατεως story, κάνοντας tag το pamestoixima,  για να δείξετε στους φίλους σας την αγαπημένη σας ομάδα και να μπείτε στη κλήρωση για δώρα τεχνολογίας

Πώς θα βρείτε τα Vimodjis

Τα Vimodjis του Pamestoixima.gr δίνουν στους φιλάθλους τη δυνατότητα να μοιράζονται μεταξύ τους, μέσω διαδικτύου, τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Οι τρόποι για να βρείτε τα Vimodjis:

Ø  Mέσω Viber  

Την  εφαρμογή με το logo της φράουλας  μπορεί να τη βρει κανείς μέσα στο Viber, ως chat extension.

Για να ανοίξετε τα Vimodjis στο Viber, αφού μπείτε μέσα σε μια επαφή σας, πατάτε το κουμπί Gif+ και επιλέγετε την φράουλα  - το σήμα του Vimodji. 

Μόλις μπείτε στο περιβάλλον των Vimodjis, μπορείτε να βρείτε τα Vimodjis του pamestoixima.gr κάνοντας αναζήτηση με τα keywords “pamestoixima”, “pamestoixima.gr”, “Goal”, “Γκολάρα”, “Παιχταράς”, “EURO2020” κλπ. και να τα επιλέξετε.  Επίσης, μπορείτε να τα βρείτε στα πιο δημοφιλή Vimodjis της ημέρας.

                                                                                                                                

Ø  Στην iOS, Android  εφαρμογή του Vimodji κάνοντας αναζήτηση με τα keywords “pamestoixima”, “pamestoixima.gr”και στο www.vimodji.com  

Ø  Απευθείας στο https://www.vimodji.com/videos/user/pamestoixima.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης