Football Talk

ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου
Σηκώνει μανίκια ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο προπονητή να αποφασίζει για τις μεταγραφές της ομάδας.
Χωρίς τεχνικό διευθυντή θα πορευθεί το επόμενο διάστημα ο ΠΑΟΚ, μετά και την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε για την Νυρεμβέργη στο τέλος της φετινής σεζόν. Ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει να βρεθεί ο κατάλληλος για αυτή την θέση, με τον Λουτσέσκου να είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές μέχρι νεωτέρας.

Σύμφωνα με την «Live Sport», ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» έχει ήδη κάνει εισήγηση για ενίσχυση στην διοίκηση, ενώ θα αναλάβει όλες τις διαπραγματεύσεις μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα. Μάλιστα η ίδια έχει αναλάβει και την ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ Ελ Καντουρί, κάτι το οποίο αποτελεί προτεραιότητα τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τον Λουτσέσκου.

Την ίδια ώρα, το όνομα του Λούκας Τέιλορ έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ιταλική «FORZA». Ο Βραζιλιάνος μπακ αγωνίζεται στην Ντνίπρο τον τελεταίο ενάμιση χρόνο, ενώ την φετινή σεζον είχε δύο ασίστ σε 24 συμμετοχές. Το συμβόλαιο του ολοληρώνεται στις 30 Ιουνίου και έχει προταθεί στον σύλλογο, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης