Football Talk

Κρμέντσικ: «Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία»

Κρμέντσικ: «Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία»
Μπορεί να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, όμως το μυαλό του είναι στην επιστροφή στην χώρα του.
Μπορεί οι φήμες στο Βέλγιο να θέλουν τον Μάικλ Κρμέντσικ να συνεχίζει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο με δηλώσεις του ο Τσέχος επιθετικός ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Δε θέλω σε καμία περίπτωση να επιστρέψω στο Μπριζ. Όπως ίσως γνωρίζετε, η σύζυγος μου κι εγώ συμφωνήσαμε να επιστρέψουμε στην Τσεχία. Υπάρχουν επαφές με την Σλάβια και την Σπάρτα αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Εγώ θέλω να επιστρέψω και να κερδίσω τρόπαια στην Τσεχία», υποστήριξε κλείνοντας την πόρτα στον ΠΑΟΚ.

«Το κύπελλο που κατέκτησα με τον ΠΑΟΚ ήταν το πιο πολύτιμο τρόπαιο για εμένα. Χιλιάδες οπαδοί βγήκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν, ήταν πολύ όμορφο. Ώρες μετά το φινάλε του αγώνα, αργά το βράδυ, τηλεφώνησα στη γυναίκα μου και μου είπε ότι τα παιδιά δεν κοιμούνται ακόμα. Ρώτησα τι συμβαίνει και μου απάντησε ότι περίπου 100 άτομα ήταν έξω από το σπίτι με καπνογόνα και φώναζαν το όνομα μου. Τους έξι μήνες που έμεινα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι εκεί σέβονται πραγματικά τους ποδοσφαιριστές. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τους οπαδούς να με αγαπούν. Μαθαίνω ακόμα νέα για την ομάδα», τόνισε ο Τσέχος επιθετικός που περιμένει να ξεκινήσουν οι αγώνες με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro 2020.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης