Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης: Στόχος του Σιμεόνε ο Ντε Πολ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Στόχος του Σιμεόνε ο Ντε Πολ

Στην απόκτηση του Ροδρίγο Ντε Πολ θέλει να προχωρήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος», ενώ ρίχνουν ματιές και στην... Μίλαν.

Να προχωρήσει στην ενίσχυση της Ατλέτικο Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν θέλει ο Ντιέγκο Σιμεόνε, με τον σύλλογο να υπερασπίζεται τα «πρωτεία» της La Liga. Ο Αργεντινός έχει ήδη ξεχωρίσει κάποια ονόματα στην λίστα του, ένα εκ των οποίων είναι του Ροδρίγο Ντε Πολ.

Ο Αργεντινός μέσος της Ουντινέζε είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Serie A, καθώς την περσινή σεζόν κατέγραψε 9 ασίστ και 10 γκολ σε 36 συμμετοχές. Ο ιταλικός σύλλογος καταλαβαίνει πως δεν θα καταφέρει να τον διατηρήσει εύκολα στο Ούντινε, με την χρηματιστηριακή του αξία να φτάνει τα 40 εκ. ευρώ.

Πέραν του 27χρονου, η Ατλέτικο παρακολουθεί και την περίπτωση του Χακάν Τσαλχάνογλου, καθώς ο Τούρκος μέσος δεν έχε ανανεώσει την συνεργασία του με την Μίλαν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων τους τελευταίους μήνες, χωρίς να έχει επέλθει ακόμα συμφωνία. Από την πλευρά τους οι «ροσονέρι» δείχνουν αισιοδοξία πως θα διατηρήσουν στις τάξεις τους τον 27χρονο διεθνή.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης