Football Talk

Ατρόμητος: «Έδεσε» Γκαλβάο μέχρι το 2022

Ατρόμητος: «Έδεσε» Γκαλβάο μέχρι το 2022
Κάτοικος Περιστερίου θα είναι μέχρι το 2022 ο Λούκας Γκαλβάο, με τον Ατρόμητο να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Ο 29χρονος είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο, κάτι που είχε ζητήσει ο τεχνικός της ομάδας, Άνχελ Λόπες. Τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για μονοετή ανανέωση, με τον Γκαλβάο να μετρά 25 εμφανίσεις την σεζόν που πέρασε με τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωτη συλλόγου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λούκας Γκαλβάο για ακόμα έναν χρόνο, με τον Βραζιλιάνο να παραμένει κάτοικος Περιστερίου μέχρι το 2022.

Η ανανέωση του συμβολαίου του 29χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως σέντερ μπακ, όσο και ως αριστερός μπακ, αποτέλεσε θερμή εισήγηση του προπονητή μας, Άνχελ Λόπεθ, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού του ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Λούκας Γκαλβάο, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα κατέγραψε 25 συμμετοχές και πλέον τα καλύτερα είναι μπροστά του, καθώς σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι, θα είναι μαζί με την ομάδα μας από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Λούκας Γκαλβάο δήλωσε στο επίσημο site:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιό μου με τον Ατρόμητο. Έχω πολλά κίνητρα για να δουλέψω σκληρά και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα σε μια νέα σεζόν. Ήθελα πολύ να μείνω στον Ατρόμητο, για αυτό είχα θέσει την παραμονή μου ως προτεραιότητα για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και από τη στιγμή που μίλησα με τον νέο μας προπονητή, τον Άνχελ Λόπεθ για το πρότζεκτ της ομάδας δεν είχα να σκεφτώ κάτι άλλο.

Τέλος, θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στους οπαδούς μας, που μας έχουν λείψει πολύ και τους περιμένουμε για να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση για την επίτευξη των στόχων μας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για πρώτη φορά μπροστά τους, κάτι που ελπίζω να συμβεί από την προσεχή σεζόν. Αυτό που θέλω να τους υποσχεθώ είναι ότι δεν θα σταματήσω να παλεύω και να μάχομαι, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης