Football Talk

Ατρόμητος: Καρτάλης διετίας στο Περιστέρι

Ατρόμητος: Καρτάλης διετίας στο Περιστέρι

Παίκτης του Ατρομήτου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αλέξανδρος Καρτάλης, με τον σύλλογο να ολοκληρώνει την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή.

Αλλαγή ποδοσφαιρικής «στέγης» για τον Έλληνα μέσο, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από μία διετία, ενώ την σεζόν είχε 35 συμμετοχές, 5 ασίστ και 1 γκολ. Ο 26χρονος κεντρικός μέσος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο της ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτάλη για τα επόμενα δύο χρόνια με ελεύθερη μεταγραφή, ολοκληρώνοντας την πρώτη του προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι.

Μεγαλωμένος στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας από Έλληνες γονείς, έμαθε τα πρώτα μυστικά της μπάλας σε τοπική ομάδα στην οποία ήταν προπονητής ο πατέρας του, ενώ σε ηλικία 9 ετών εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Γκρόιτερ Φιρτ, έχοντας συμπαίκτη τον αδερφό του.

Μέχρι το 2015 είχε περάσει από όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών της γερμανικής ομάδας και το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν πήγε με διετή δανεισμό στην Άαλεν, με την οποία κατέγραψε 58 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε οριστικά από την Γκρόιτερ Φιρτ, συμφωνώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζβικάου, με την οποία είχε ακόμα μία γεμάτη σεζόν, πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές.

Αποφάσισε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019, όταν εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας της Ηπείρου από τη Super League 2 στη Super League.

Την πιο πλήρη σεζόν του την κατέγραψε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνετη παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στην κατηγορία, ενώ ήταν εντυπωσιακός στο Κύπελλο Ελλάδας, όταν στην προημιτελική φάση κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε δύο ασίστ και κόντρα στον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση πέτυχε και ένα γκολ.

Συνολικά, στον ΠΑΣ Γιάννινα είχε 51 συμμετοχές σκοράροντας 3 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 26 ετών (γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου του 1995), αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για τον δυναμισμό και τα αμέτρητα τρεξίματά του.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «7».

Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στον Ατρόμητο!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης