Football Talk

Copa America: Επαγγελματικές νίκες και κορυφή για Αργεντινή και Χιλή

Copa America: Επαγγελματικές νίκες και κορυφή για Αργεντινή και Χιλή

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό Copa America πέτυχαν Αργεντινή και Χιλή κόντρα σε Ουρουγουάη και Βολιβία αντίστοιχα…

Έπειτα από την μεταξύ τους ισοπαλία στην πρεμιέρα του Copa America, Αργεντινή και Χιλή πήραν το πρώτο τους τρίποντο στην διοργάνωση, νικώντας Ουρουγουάη και Βολιβία με 1-0 αντίστοιχα.

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι ήταν καλύτερη από αυτή του Λουίς Σουάρες και με ένα τέρμα του Γουίδο Ροντρίγκες στο 13ο λεπτό, πήραν τη νίκη για την 2η αγωνιστική των ομίλων. Ο Αργεντινός αστέρας έκανε τρομερό ματς και ήταν ο άνθρωπος που έβγαλε την ασίστ στον άσο της Μπέτις.

Οι «σελέστε» ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η πίεση της δεν μετουσιώθηκε σε γκολ, με τον Λουίς Σουάρες να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 75ο λεπτό. Μέχρι το σφύριγμα της λήξης, το σκορ παρέμεινε στο 1-0 και η Αργεντινή έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Μαζί της, συγκατοικεί και η Χιλή. Σε ένα ματς που έμοιαζε πολύ με αυτό της Αργεντινής, οι «ρόχας» επικράτησαν επίσης με 1-0 της Βολιβίας, χάρη σε τέρμα του Μπεν Μπρέρετον. Ο γεννημένος στην Αγγλία άσος, πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την εθνική ομάδα της Χιλής και της χάρισε τη νίκη, παρά το «θρίλερ» των τελευταίων λεπτών.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης