Football Talk

Τιάγκο: «Σιχαίνομαι το σύγχρονο ποδόσφαιρο – Μόνο να τρέχουν ξέρουν!»

Τιάγκο: «Σιχαίνομαι το σύγχρονο ποδόσφαιρο – Μόνο να τρέχουν ξέρουν!»

«Απασφάλισε» ο Τιάγκο Αλκάνταρα, με τον Ισπανό μέσο της Λίβερπουλ να κάνει λόγο για όσα δεν του αρέσουν στον σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Σε δηλώσεις που έκανε στην «L’Equipe», ο Τιάγκο αναφέρθηκε στο VAR και τη μοντέρνα πλευρά του αθλήματος, ενώ άσκησε έντονη κριτική στον τρόπο που προσεγγίζουν πλέον οι ποδοσφαιριστές το άθλημα. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα, παρά η τεχνική κατάρτιση.

«Βλέπουμε λιγότερη μαγεία από τους παίκτες, οι οποίοι πλέον απλά... τρέχουν. Δεν υπάρχει ανάγκη να κάνει κάποιος μια ντρίμπλα, μια έμπνευση. Οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν πια να τρέχουν και να έχουν καλή φυσική κατάσταση. Λείπουν οι παίκτες που μπορούν να σου κόψουν την ανάσα με μια μαγική τους κίνηση.

Όσο για το VAR, εύχομαι να μην υπήρχε. Δεν μου αρέσει καθόλου. Όπως εμείς κάνουμε λάθη στα παιχνίδια και οι διαιτητές είναι άνθρωποι που επίσης μπορούν να κάνουν λάθη. Επίσης, ακόμα κι αν πετύχει κάποιος ένα μαγικό γκολ από το κέντρο, πάλι θα πρέπει να περιμένει το VAR για να είναι σίγουρος! Σιχαίνομαι γενικά την μορφή που έχει πάρει το ποδόσφαιρο ως σύγχρονο», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης