Football Talk

ΑΕΚ: Φεύγει και υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ: Φεύγει και υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς
Στην πόρτα της εξόδου είναι στην ΑΕΚ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, με τον Σέρβο μέσο να ανακοινώνεται μέσα στα επόμενα 24ωρα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Τίτλοι τέλους αναμένεται να πέσουν στην συνεργασία της ΑΕΚ και του Νέναντ Κρίστιτσιτς, με τον Σέρβο μέσο να μην έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του. Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, είχε κάνει γνωστό πως ο σύλλογος δεν πρόκειται να προχωρήσει στην μεταγραφή του μέσου της Ένωσης, αντιθέτως θα περίμεναν να μείνει ελεύθερος.

Αυτό πλέον το επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ της «republika.rs», με την ιστοσελίδα να υποστηρίζει πως ο 30χρονος θα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ μέσα στα επόμενα 24ωρα. Μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψει και επίσημα στον Ερυθρό Αστέρα, όπου είχε αγωνιστεί από το 2017 μέχρι το 2019, όταν και αποκτήθηκε από την ελληνική ομάδα.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κρίστιτσιτς και η ΑΕΚ συμφώνησαν στη λήξη της συνεργασίας τους, οπότε η μεταγραφή για τους πρωταθλητές Σερβίας θα ολοκληρωθεί. Ο έμπειρος μέσος θα επιστρέψει στο "Μαρακάνα" το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Η άφιξη του Νέναντ Κρίστιτσιτς αποτελεί σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς ενόψει των προκριματικών για το Champions League», αναφέρει το σερβικό ρεπορτάζ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης