Football Talk

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε Βασιλαντωνόπουλο!

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε Βασιλαντωνόπουλο!
Διετές συμβόλαιο υπέγραψε με τον Ατρόμητο ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.
O Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από την ΑΕΚ, με τον 29χρονο δεξιό μπακ να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία των εκπροσώπων του και του Τεχνικού Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου και υπέγραψε το συμβόλαιό του, με τον Ατρόμητο να ολοκληρώνει την απόκτησή του, παρά τις προτάσεις που είχε από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο 29χρονος (28/1/1992) μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν παίκτης της ΑΕΚ με την οποία φέτος κατέγραψε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έξι εκ των οποίων στο Europa League (Λέστερ, Μπράγκα και Ζόρια) και σημείωσε ένα γκολ με αντίπαλο την Μπράγκα.

Η ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του άρχισε από τις τοπικές ομάδες του Αιγίου και το 2009 μεταπήδησε από τη Θύελλα Αιγίου στον Παναιγιάλειο. Το 2012 μεταγράφηκε στην Παναχαϊκή και το 2014 αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μένοντας μόλις μία σεζόν καθώς το 2015 έκανε το άλμα στην ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια (2017-19) στη Λαμία, πραγματοποιώντας συνολικά 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας άλλες επτά ασίστ, ενώ το 2016/17 φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας στη Super League, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές.

Σε επίπεδο Super League, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει 99 παρουσίες και πλέον με τον Ατρόμητο θα φτάσει σε τριψήφιο αριθμό.

Παράλληλα, ο νέος δεξιός φουλ μπακ της ομάδας μας έχει βιώσει και την εμπειρία του εξωτερικού, καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε στην πολωνική Ekstraklasa με τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπρζε, έχοντας 11 εμφανίσεις και δύο γκολ.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα ζήτησε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «2».

Καλώς ήρθες στον Ατρόμητο, Σταύρο!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης