Football Talk

«Μία ανάσα» από την Άρσεναλ ο Νούνο Τάβαρες της Μπενφίκα!

«Μία ανάσα» από την Άρσεναλ ο Νούνο Τάβαρες της Μπενφίκα!

«Μία ανάσα» από την απόκτηση του 21άχρονου Νούνο Ταβάρες φαίνεται πως βρίσκεται η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν επέλθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα και να εκκρεμούν οι επίσημες ανακοινώσεις!

«Μία ανάσα» από την απόκτηση του Νούνο Ταβάρες από την Μπενφίκα φαίνεται πως βρίσκεται η Άρσεναλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να επιθυμεί να κλείσει όσο το δυνατό γρηγορότερα τα κενά που υπάρχουν την δεδομένη χρονική στιγμή στο ρόστερ της, αρχής γενομένης από την αμυντική της γραμμή.

Για τον λόγο αυτό, ολοκλήρωσε άμεσα το ζήτημα της ανανέωσης του Κίραν Τίρνι με ένα πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην απόκτηση ενός ακραίου, αριστερού οπισθοφύλακα, ώστε ο Σέντρικ Σοάρες να μην χρειαστεί να ξανακαλύψει κάθε κενό που θα δημιουργηθεί από την αριστερή πτέρυγα, πράγμα που συνέβη πολλές φορές.

Πρώτος στόχος των «κανονιέρηδων» φαίνεται πως αποτελεί ο Νούνο Ταβάρες. Ο 21άχρονος, αριστεροπόδαρος μπακ της Μπενφίκα, ο οποίος αγωνίστηκε σε 14 αναμετρήσεις  της ομάδας του στην Πορτογαλία, διακρίθηκε για τις επιθετικές του αρετές και προσέλκυσε τα βλέμματα αρκετών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Μία εξ’ αυτών είναι και η Άρσεναλ, με τον ποδοσφαιριστή να φαίνεται θετικός ως προς το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Premier League, και τους Λονδρέζους να έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα με ένα ποσό που φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ, με την ανακοίνωση να αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, την μοναδική εκκρεμότητα!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης