Football Talk

Παναχαϊκή: Τριπλή ανανέωση συμβολαίων στους «κοκκινόμαυρους»

Παναχαϊκή: Τριπλή ανανέωση συμβολαίων στους «κοκκινόμαυρους»
Τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη στην Παναχαϊκή, με τρία συμβόλαια βασικών ποδοσφαιριστών να ανανεώνονται.
Τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές θα κρατήσει και την ερχόμενη σεζόν στο ρόστερ της η Παναχαϊκή, με τους ιθύνοντες της ομάδας να «τρέχουν» τον προγραμματισμό για την Super League 2 της σεζόν 2021-22.

Σε αυτό το πλαίσιο, η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε επισήμως πως θα διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της τον τερματοφύλακα, Ανδρέα Κολοβούρη, τον κεντρικό στόπερ, Αλπέρτο Λαρέα και τον κεντρικό επιθετικό, Νίκου Κουσκουνά.


Και οι τρεις ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι τη φετινή σεζόν και είχαν ξεκαθαρίσει -από την πρώτη στιγμή- πως θα ήθελαν να συνεχίσουν στην πατρινή ομάδα.


Ακολουθούν παρακάτω οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές JuanAlbertoLarrea και Νίκο Κουσκουνά για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022. Νίκο και Juan υγεία και επιτυχίες με την κοκκινόμαυρη φανέλα».

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κολοβούρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ευχόμαστε στον Ανδρέα να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «κοκκινόμαυρων».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης