Football Talk

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τον Γκριεζμάν ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τον Γκριεζμάν ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μάντσεστερ Σίτι να έρχεται σε επαφή με τον Αντουάν Γκριεζμάν, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν, φρόντισε να διαψεύσει άμεσα ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σχετικά Άρθρα

Το EURO 2020 οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, με την Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να στοχεύουν όσο το δυνατόν ταχύτερα να ολοκληρώσουν τα κενά που δύναται να δημιουργηθούν στο ρόστερ τους, εν΄ όψει της νέας χρονιάς.

Πρώτος στόχος, όπως έχει γίνει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα γνωστό, αποτελεί ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ, ο οποίος πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό EURO, αναλογικά με τους αριθμούς του, και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «spurs» το καλοκαίρι, έχοντας ως κύριο μέλημά του την παραμονή του και για τα επόμενα χρόνια στην Premier League.

Παρόλα αυτά, ο Ντάνιελ Λίβι δεν δείχνει πρόθυμος να πουλήσει τον Χάρι Κέιν, με άμεση συνέπεια το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι και οι προτάσεις επίσημης συνεργασίας να καθυστερούν χαρακτηριστικά. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος, που στην συζήτηση των «πολιτών» προστέθηκε, όπως φημολογείται, και το όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν.

Του Γάλλου διεθνή, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους λίγους «διασωθέντες» στο κακό EURO που πραγματοποίησε η χώρα του, μετρώντας παράλληλα και 52 διαδοχικές εμφανίσεις με την φανέλα των «Τρικολόρ», έχοντας σημειώσει κρίσιμα γκολ, και καθοριστικές τελικές πάσες.

Παρά ταύτα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα φρόντισε άμεσα να επισημάνει πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα προβεί σε συζητήσεις με τον Γάλλο επιθετικό της Μπαρτσελόνα. Μοναδικός στόχος άλλωστε αποτελεί ο Χάρι Κέιν, και σε περίπτωση που δεν στεφθεί από επιτυχία, η Σίτι θα παραμείνει με το υπάρχον υλικό, στην μεσοεπιθετική της γραμμή, και για την επόμενη σεζόν.

Το «δεν ενδιαφερόμαστε για άλλον επιθετικό», του Πεπ φαντάζει λοιπόν αρκετά ξεκάθαρο, με αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Αντουάν Γκριεζμάν και την μεταγραφή του στην Premier League, να καταλήγουν από νωρίς στον κάλαθο των αχρήστων.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης