Football Talk

Πανιώνιος – Κηφισιά 0-1: Μεγάλη άνοδος για τους φιλοξενούμενους στη SL2 – Αποτυχία για τους «κυανέρυθρους»!

Πανιώνιος – Κηφισιά 0-1: Μεγάλη άνοδος για τους φιλοξενούμενους στη SL2 – Αποτυχία για τους «κυανέρυθρους»!
Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κηφισιά ανέβηκε στην Super League 2, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0.

Σε γενικές γραμμές ο Πανιώνιος υπερτερούσε στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας για πρώτη φορά στο 14ο με σουτ του Πίσπα και τον Μιχελή να αποκρούει σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα η Κηφισιά «άγγιξε» το γκολ με τον Ζέλο μετά από εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 37’ ο Γροντής εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που κέρδισε ο Πανιώνιος αλλά ο κίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα. Έπειτα ο Πίσπας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μιχελή που απέκρουσε εξ επαφής.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη και πρόκριση στην ομάδα του Νίκου Κούστα σημείωσε ο Τετέι με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή στο 63ο λεπτό. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, η Κηφισιά θέλησε να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα και συνεπώς έμεινε κυρίως στο δικό της μισό για το υπόλοιπο του ματς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (11’ λ.τρ. Ζάχι), Ζούλιας (68’ Μακρίδης), Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο, Πίσπας, Λιούμης (60’ Σταμάτης), Γροντής, Μούντριχας (68’ Αργυρίου)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Παπαγγελής, Παυλάκης, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας (78’ λ.τρ. Καμινιώτης), Καλλέργης (56’ Κοντογιάννης), Ποζατζίδης, Κρητικός, Ζέλο (56’ Τζέλη), Τετέι (84’ λ.τρ. Τόσκα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Κηφισιά 9 5-0
Ηρόδοτος 7 3-0
--------------------
Πανιώνιος 6 3-3
Θύελλα 1 0-3
Ζάκυνθος 0 1-6


Η τελευταία αγωνιστική:

Κυριακή (11/7, 18:00)
Κηφισιά - Ηρόδοτος
Ζάκυνθος - Θύελλα Ραφήνας
Ρεπό: Πανιώνιος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης