Football Talk

Βασίλης Τσιάρτας: Προπονητής στην ΑΕΚ Β’!

Βασίλης Τσιάρτας: Προπονητής στην ΑΕΚ Β’!

Ο Βασίλης Τσιάρτας, θα είναι ο προπονητής της Β’ ομάδας της ΑΕΚ, η οποία θα αγωνιστεί τη σεζόν 2021/2022 στη Super League 2.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είχε χθες συνάντηση με τον πρώην σπουδαίο άσο της ομάδας και πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Βασίλη Τσιάρτα, και συμφώνησαν να αναλάβει το τιμόνι της ΑΕΚ Β’. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε να δημιουργηθεί η ΑΕΚ Β’, ήθελε να τοποθετήσει στην θέση του προπονητή ένα «παιδί» της ΑΕΚ. Έναν άνθρωπο, που γνωρίζει άριστα το κλαμπ.

Η πρώτη επιλογή, ήταν ο Στέλιος Μανωλάς που δεν δέχτηκε, έπαιξε επίσης και το όνομα του Νίκου Κωστένογλου αλλά οι υποχρεώσεις του με την εθνική Κύπρου δεν επέτρεψαν να προχωρήσουν οι επαφές και έτσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέληξε στην επιλογή του Τσιάρτα, ο οποίος αν και διαθέτει δίπλωμα προπονητή UEFA Pro, ουσιαστικά δεν έχει προπονήσει κατά το παρελθόν κάποια ομάδα και ξεκινά από την ΑΕΚ Β’.

Βοηθός του Βασίλη Τσιάρτα θα είναι ο Μιχάλης Παυλής ενώ υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο Ηλία Ατματσίδης. Η ομάδα φυσικά θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ και έχει κομβικό ρόλο και στις Ακαδημίες. Παράλληλα έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την πλήρη στελέχωση του σταφ και φυσικά για τη διαμόρφωση του ρόστερ με τον προπονητή να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης