Football Talk

Ντοναρούμα: «Εύχομαι τα καλύτερα στη Μίλαν, είμαι δεμένος με αυτά τα χρώματα»

Ντοναρούμα: «Εύχομαι τα καλύτερα στη Μίλαν, είμαι δεμένος με αυτά τα χρώματα»
Ο MVP του EURO 2020 αποχαιρετά το Μιλάνο και οδεύει προς το Παρίσι.

Με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να ντυθεί σύντομα ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Ο MVP του EURO 2020 θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών από τον γαλλικό σύλλογο, όμως πρώτα θέλησε να αποχαιρετήσει τη Μίλαν και τον κόσμο της με τους οποίους πορεύτηκε τα τελευταία 8 χρόνια.

Αναλυτικά είπε:

«Συγκεκριμένες αποφάσεις είναι πολύ δύσκολες, αλλά είναι και κομμάτι της εξέλιξης του ανθρώπου. Έφτασα στη Μίλαν όταν ήμουν κάτι περισσότερο από ένα παιδάκι, έμεινα 8 χρόνια, φόρεσα τη φανέλα με υπερηφάνεια, παλέψαμε, μοχθήσαμε, νικήσαμε, κλάψαμε, ανασυνταχθήκαμε, με τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το κλαμπ, τους οπαδούς που ήταν οικογένειά μας όλα αυτά τα χρόνια.

Πέτυχα σπουδαίες ατομικές διακρίσεις με τη φανέλα της ομάδας, όπως ήταν το ντεμπούτο μου στην Serie A στα 16 μου χρόνια. Είχα ορισμένα τρομερά χρόνια και η επιλογή που πήρα δεν ήταν καθόλου εύκολη και ίσως να μην μπορέσω να την εξηγήσω ποτέ γιατί δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια για ν' αποτυπώσουν τα συναισθήματά μου.

Είναι εντάξει ορισμένες φορές να επιλέγεις την αλλαγή, να έρχεσαι αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις, να ωριμάζεις, να ολοκληρώνεσαι. Όλοι όσους γνώρισα από την πρώτη μου μέρα στη Μίλαν θα μείνουν στο μυαλό μου γιατί έπαιξαν ρόλο στο μονοπάτι της ζωής μου και τη διαμόρφωση αυτού που είμαι. Εύχομαι τα καλύτερα στη Μίλαν και το κάνω με όλη μου την καρδιά, είμαι δεμένος με αυτά τα χρώματα, η απόσταση και ο χρόνος δεν θα το αλλάξει αυτό».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης