Football Talk

Ρεάλ: «Μας εκβίαζαν ζητώντας 10 εκατομμύρια ευρώ για να εξαφανίσουν τα ηχητικά»

Ρεάλ: «Μας εκβίαζαν ζητώντας 10 εκατομμύρια ευρώ για να εξαφανίσουν τα ηχητικά»

Στην Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να περάσουν στην «αντεπίθεση», μετά από την διαρροή των ηχητικών με τις συζητήσεις του προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία τα τελευταία 24ωρα με τα ηχητικά που έχουν διαρρεύσει, στα οποία εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, να μιλά απαξιωτικά για αρκετούς παίκτες του συλλόγου, ανάμεσα τους οι Ραούλ, Ίκερ Κασίγιας και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο στον ισπανικό σύλλογο δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς σε επίσημη ανακοίνωση μέσω των social media, κατονόμασαν τον δημοσιογράφο που πιστεύουν ότι διέρρευσε τα ηχητικά. Τονίζουν πως είχε εκβιάσει τον σύλλογο πριν από αρκετά χρόνια για να αποσπάσει ένα μεγάλο ποσό, κάτι που τελικά έκανε τώρα.

«Ο ραδιοφωνικός σταθμός Onda Cero αποκαλύπτει πως ο Χοσέ Αντόνιο Αμπελάν είχε μία συνάντηση το 2011 με τον τότε αντιπρόεδρο της ομάδας, Εντουάρντο Φερνάντεθ ντε Μπλας, στο εστιατόριο Combarro, όπου τον εκβίασε ζητώντας 10 εκατομμύρια ευρώ για να εξαφανιστούν οι παράνομα ηχογραφημένοι ήχοι», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης