Football Talk

Ολιβιέ Ζιρού: Τέλος η Premier League, «ρίχνει άγκυρα» στην Μίλαν και στην... άγνωστη Ιταλία! (video)

Ολιβιέ Ζιρού: Τέλος η Premier League, «ρίχνει άγκυρα» στην Μίλαν και στην... άγνωστη Ιταλία! (video)

Ποδοσφαιριστής της Μίλαν είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Ολιβιέ Ζιρού, με τον Γάλλο να αφήνει την επιτυχημένη παρουσία του στην Premier League, και να μεταβαίνει στην Ιταλία, για να «φιλοξενηθεί» από την Serie A, που δεν είχε μέχρι τώρα… την τύχη να τον παρακολουθήσει ιδιαίτερα.

Σχετικά Άρθρα

Τέλος έλαβε και επίσημα η παρουσία του Ολιβιέ Ζιρού στην Premier League, με τον πρώην επιθετικό της Άρσεναλ και της Τσέλσι να αποτελεί παρελθόν από το αγγλικό ποδόσφαιρο, ύστερα από εννέα χρόνια που «σημαδεύτηκαν» από πολλές επιτυχίες!

Τι και αν έχει αμφισβητηθεί όσο λίγοι; Τι και αν δεν ήταν πολλοί αυτοί που εκτίμησαν τα 105 γκολ σε 253 εμφανίσεις με την Άρσεναλ, τα 39 τέρματα σε 119 ματς με την Τσέλσι, τις εντυπωσιακές στιγμές που χάρισε με τις φανέλες των Λονδρέζων απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Ατλέτικο Μαδρίτης ή τις κατακτήσεις του Champions League και του Europa League σε διάστημα μίας τριετίας;

O Ολιβιέ Ζιρού έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται επιτυχημένος στην Premier League, και να αποχωρεί από το Λονδίνο, έχοντας ως επόμενο προορισμό του την Ιταλία και την Μίλαν! Μία ομάδα που δεν έχει αντιμετωπίσει παραδόξως ποτέ στην καριέρα του και ένα πρωτάθλημα 20 ομάδων, εκ των οποίων μόνο η Νάπολι μπορεί να «καυχιέται» πως… είχε την τύχη ή την ατυχία, να συναντήσει!
E6fwADMUYAMqNZ9_1_1.jpg

Ο Ζιρού μάλιστα στις μοναδικές του εμφανίσεις απέναντι σε ιταλικό σύλλογο (2 όλες και όλες σε επίσημη αναμέτρηση), μετρά μία νίκη και μία ήττα, 180 αγωνιστικά λεπτά, και ένα γκολ, πριν από επτά χρόνια, στο παιχνίδι της Άρσεναλ απέναντι στη Νάπολι, για το Champions League (2-0 υπέρ των «κανονιέρηδων) στην μοναδική από τις 22 φορές που συνεργάστηκε με τον Μεσούτ Οζίλ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Πλέον όμως, θεωρείται… κάτοικος Ιταλίας! Η Serie A τον προσέλκυσε και ο Γάλλος αναμένεται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στις προσπάθειες της Μίλαν. Σε ένα πρωτάθλημα που μόνο η Νάπολι διαθέτει την «τεχνογνωσία», ώστε να σταματήσει τις προσπάθειές του, ο Ζιρού οφείλει να αποδείξει πως παραμένει απρόβλεπτος!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης