Football Talk

Μίλαν: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο CEO της ομάδας, Ιβάν Γκαζίδης

Μίλαν: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο CEO της ομάδας, Ιβάν Γκαζίδης
Η Μίλαν ανακοίνωσε ότι ο διοικητικός επικεφαλής της, Ιβάν Γκαζίδης, διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό.
Σχετικά Άρθρα

Σοκαρισμένοι οι «ροσονέρι» στο άκουσμα της είδησης, πως ο Ιβάν Γκαζίδης διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό. Η Μίλαν τόνισε πως ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο, ενώ έχει την πλήρη υποστήριξη όλων. Υπάρχουν θετικά μηνύματα για την πορεία της υγείας του, κάτι που τόνισε και ο ίδιος.

«H Mίλαν ενημερώνει τους οπαδούς της και τους ενδιαφερόμενους πως ο CEO της ομάδας, Ιβάν Γκαζίδης, έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον λαιμό. Με βάση μια εκτεταμένη σειρά κλινικών εξετάσεων και ερευνών που πραγματοποιήθηκαν αμέσως, οι γιατροί προβλέπουν ότι θα αναρρώσει πλήρως. Ο Ιβάν θα παραμείνει σε νοσηλεία κατά τις απαραίτητες θεραπείες σε εξειδικευμένες κλινικές, με την πλήρη υποστήριξη όλης της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της Μίλαν!

Ο Γκαζίδης από την πλευρά του θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τους οπαδούς της Μίλαν: «Προφανώς, ποτέ δεν είναι καλή στιγμή για να διαγνωστείς με καρκίνο. Αλλά ευτυχώς μοιάζει με θεραπεύσιμη μορφή. Μια ιατρική ομάδα υψηλού επιπέδου με παρακολουθεί και έχω την υποστήριξη όλων των αγαπημένων μου ανθρώπων, των συνεργατών του κλαμπ και συναδέλφων μου. Είμαι πεπεισμένος, σύμφωνα και με τις ιατρικές εκτιμήσεις, πως η επέμβαση θα είναι επιτυχημένη και θα καταφέρω να αναρρώσω.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης