Football Talk

Άρσεναλ: Θετικά στον κορονοϊό μέλη της ομάδας, ακυρώθηκαν το ταξίδι στην Αμερική και τα φιλικά προετοιμασίας!

Άρσεναλ: Θετικά στον κορονοϊό μέλη της ομάδας, ακυρώθηκαν το ταξίδι στην Αμερική και τα φιλικά προετοιμασίας!

Μία απρόσμενη εξέλιξη έλαβε χώρα στο «στρατόπεδο» της Άρσεναλ, προτού οι Λονδρέζοι αναχωρήσουν για την Αμερική, με ορισμένα μέλη της ομάδας να εμφανίζονται θετικά στον κορονοϊό, και το ταξίδι, όπου θα «φιλοξενούσε» και δύο φιλικά τους, να ακυρώνεται.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της εν’ όψει της νέας σεζόν η Άρσεναλ, η οποία προτού… μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει προς την Αμερική, και να ολοκληρώσει το βασικό στάδιο «σχεδιασμού» της, διαπίστωσε πως περιλαμβάνει στην αποστολή της μέλη, τα οποία είναι θετικά στον κορονοϊό.

Τα ονόματα βεβαίως δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά η αντίδραση της ομάδας ήταν άμεση, με το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες να ακυρώνεται και την Άρσεναλ να αναμένει την κατάληξη της δυσάρεστης αυτής εξέλιξης...

Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό πως τα σχέδια των «κανονιέρηδων» και τα φιλικά που είχαν προγραμματίσει στις 25 και τις 28 Ιουλίου, απέναντι στην Ίντερ και την Έβερτον μπαίνουν στο «ψυγείο», με την πρεμιέρα της Premier League, στις 13 Αυγούστου να πλησιάζει, και την αναμέτρηση απέναντι στην Μπρέντφορντ, στο εναρκτήριο ματς της σεζόν, να προβληματίζει δικαιολογημένα τον Μικέλ Αρτέτα.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης