Football Talk

Φέτζα Ντούντιτς (Βελέζ): «Καλή ομάδα η ΑΕΚ αλλά δεν είναι και… εξωγήινοι»

Φέτζα Ντούντιτς (Βελέζ): «Καλή ομάδα η ΑΕΚ αλλά δεν είναι και… εξωγήινοι»

Ο προπονητής της Βελέζ, Φέτζα Ντούντιτς, μίλησε για τον αγώνα της Βελέζ απέναντι στην ΑΕΚ (22/7, 21:30) για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, με τον τεχνικό των Βοσνίων να μην δείχνει να… φοβάται την Ένωση.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το βράδυ της Πέμπτης (22/7, 21:30) την Βελέζ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Ντούντιτς στάθηκε στην αξία του Πέτρου Μάνταλου και του Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του δεν πρόκειται να μπουν φοβισμένοι στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως περιμένει το ματς με την ΑΕΚ: «Το ματς με την ΑΕΚ είναι η επιβράβευση για όλα όσα έχουμε κάνει. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ και πόσο καλή είναι. Έχουν δύο παίκτες, τον Γκαρσία και τον Μάνταλο που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά δεν είναι... εξωγήινοι».

Για το ποιοι θα απουσιάζουν και αν ο Ράντοβατς προλάβει το ματς: «Ο Ράντοβατς θα προσπαθήσει να προπονηθεί. Σίγουρα δεν θα έπαιζε αν το παιχνίδι διεξαγόταν σήμερα. Θέλει πολύ να παίξει, θα δούμε. Από εκεί και πέρα ο Ζβόνιτς δεν ήρθε στο Σαράγεβο μαζί μας γιατί τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς και δεν θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ».

Για την υποστήριξη των φίλων της ομάδας και τι έχει ζητήσει από τους παίκτες του: «Περιμένω μια ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα από αυτή που είχαμε στο παιχνίδι με την ομάδα από τη Βόρειο Ιρλανδία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Το μόνο που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να βρίσκονται στο 100%. Θα είμαι ενθουσιασμένος από αυτό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης