Football Talk

Ανδρούτσος: «Σημαντικό ότι κερδίσαμε – Μας έλειψε ο κόσμος» (video)

Ανδρούτσος: «Σημαντικό ότι κερδίσαμε – Μας έλειψε ο κόσμος» (video)

Στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι στάθηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος, καθώς και για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη χάρις στο γκολ του Μαντί Καμαρά απέναντι στη Νέφτσι και περιμένει πλέον την ρεβάνς σε μία βδομάδα από τώρα, για να «κλείσει» το εισιτήριο του στην επόμενη φάση. Ένας από τους διακριθέντες των «ερυθρόλευκων« ήταν ο Ανδρούτσος, με τον διεθνή αμυντικό να τονίζει τη σημασία αυτής της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «NOVA»:

Για τη νίκη: «Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε. Υπάρχει άλλο ένα ματς. Πρέπει να κοιτάξουμε τί πήγε καλά και τί κακά σε αυτό το παιχνίδι για να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο».

Για το επόμενο ματς: «Αυτό που κάνουμε πάντα. Θα έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι που πέρασε και να καταλάβουμε ακριβώς τί πρέπει να κάνουμε».

Την επιστροφή του κόσμου: «Είναι κάτι απίστευτο, μας έλειπε πολύ, ήταν κάτι μαγικό όταν μπήκαμε στο γήπεδο, σα να νιώσαμε έξτρα δύναμη. Ήταν υπέροχο συναίσθημα και ελπίζουμε και στα επόμενα ματς να είναι κοντά μας».

Το ρεκόρ του Τζολάκη: «Πολύ καλό. Πολύ όμορφο και αυτό το επίτευγμα εύχομαι κι άλλα παιδιά να έχουν τέτοιες διακρίσεις και ευελπιστώ να υπάρχει συνέχεια».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης