Football Talk

Αποκλειστικό: Συνεχίζει το ποδόσφαιρο ο Χοσέ Χολέβας

Αποκλειστικό: Συνεχίζει το ποδόσφαιρο ο Χοσέ Χολέβας
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «BN Sports», ο Ελληνογερμανός αριστερός μπακ δεν θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα τον δούμε στα γήπεδα και τη νέα σεζόν.

Αρκετοί ίσως περίμεναν πως ο Χοσέ Χολέβας θα σταματήσει τη φετινή σεζόν το ποδόσφαιρο, ωστόσο -όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «BN Sports»- κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας θα συνεχίζει να αγωνίζεται για τουλάχιστον μια χρονιά ακόμα, ενώ φέρεται να έχει και καλές προτάσεις στα χέρια του. Προς το παρόν, ο Χολέβας δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, την στιγμή που από τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρέπει να ξεγράφουμε τον Ολυμπιακό.

Ως γνωστόν, ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε τον 37χρονο αμυντικό, καθώς τον θεωρεί πολυεργαλείο για την άμυνα (σ.σ. μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ και ως στόπερ), με τη διοίκηση να του καταθέτει πρόταση ανανέωσης ενός ακόμα χρόνου, το περασμένο διάστημα.

Και για τον ίδιο, όμως, τον Χολέβας, ο Ολυμπιακός είναι μέσα στα πλάνα του, ωστόσο ουσιαστική εξέλιξη επί του θέματος δεν έχει προκύψει. Την περασμένη σεζόν, ο άλλοτε μπακ των Ρόμα και Γουότφορντ, κατέγραψε συνολικά 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα ερυθρόλευκα (22 στη Superleague, 7 στο Κύπελλο Ελλάδας, 7 σε Champions League και 2 στο Europa League) και σημείωσε 4 ασίστ σε συνολικά 3.152'.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για ακόμη μια σεζόν, θα παρακολουθήσουμε τον Χοσέ Χολέβας ξανά στους αγωνιστικούς χώρους. Όσο για το που, θα το μάθουμε σύντομα...

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης