Football Talk

Βαλμπουενά: «Να προκριθούμε παρά τα προβλήματα»

Βαλμπουενά: «Να προκριθούμε παρά τα προβλήματα»
Μοναδικός στόχος η πρόκριση για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Νέφτσι Μπακού (28/7, 20:00), σύμφωνα με τον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ οι απουσίες δεν πρέπει να αποτελέσουν δικαιολογία.

Ο Βαλμπουενά εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα με την Νέφτσι. Όπως δήλωσε ο Γάλλος, οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται μόνο την πρόκριση, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι αλήθεια πως όπως και το πρώτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς. Καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ και να έχουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι πολύ σημαντικό να προκριθούμε στην Ευρώπη και παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Με δεδομένες τις δυσκολίες πόσο διαφορετικό θα είναι το ματς σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη;

«Όπως είπαμε πρόκειται για δύο δύσκολα παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχουν δύσκολες συνθήκες. Και στο πρώτο ματς είχαμε προβλήματα, δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα και μείναμε με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά στόχος είναι να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα παρά τις δυσκολίες και είμαστε έτοιμοι για να προκριθούμε κόντρα στη Νέφτσι Μπακού».

Αν πρέπει ο ίδιος να βγει μπροστά και να ηγηθεί για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι από τους πιο έμπειρους παίκτες στην ομάδα και θα πρέπει να προσφέρω. Υπάρχουν όμως και άλλα νέα παιδιά που μπορούν να προσφέρουν πολλά. Η ομάδα έχει εμπειρία. Όλοι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την πρόκριση. Το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό και θα πρέπει όλοι να είμαστε εκεί και οι παλιοί αλλά και οι νέοι για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Περιμένετε κάποια έκπληξη από την πλευρά της Νέφτσι και αν μπορεί να προκριθεί;

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλές δυσκολίες, όμως δεν περνάει καν από το μυαλό μας ότι δεν θα γυρίσουμε με την πρόκριση από το Αζερμπαϊτζάν. Έχουμε δουλέψει πολύ, είμαστε συγκεντρωμένοι για να περάσουμε και είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η πρόκριση. Είμαστε ένας πολύ μεγάλος σύλλογος που θέλει να προχωρήσει πολύ στην Ευρώπη».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης