Football Talk

H Άστον Βίλα «οραματίζεται» μαζί τους Τζακ Γκρίλις και Εμιλιάνο Μπουεντία και σκέφτεται την… Ευρώπη!

H Άστον Βίλα «οραματίζεται» μαζί τους Τζακ Γκρίλις και Εμιλιάνο Μπουεντία και σκέφτεται την… Ευρώπη!
Δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού έχει την «τύχη» την δεδομένη χρονική στιγμή να αντικρίζει στο ρόστερ της η Άστον Βίλα, η οποία επιχειρεί να διατηρήσει τον Τζακ Γκρίλις στο Βίλα Παρκ, και να τον δει να συνδυάζεται με τον νεοαφειχθέντα, Εμιλιάνο Μπουεντία
Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται για δύο από τους καλύτερους «δημιουργούς» στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο Τζακ Γκρίλις και ο Εμιλιάνο Μπουεντία. Ο Εμιλιάνο Μπουεντία και ο Τζακ Γκρίλις. Δύο ποδοσφαιριστές με παρεμφερές στυλ παιχνιδιού, οι οποίοι αρέσκονται να τροφοδοτούν με κάθε τρόπο τους συμπαίκτες τους, και ενίοτε έχουν την δυνατότητα να βρίσκουν και μόνοι τους τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Η εκπληκτική σεζόν του Μπουεντία στη Νόριτς, το ενδιαφέρον της Άρσεναλ και η επιλογή της… Άστον Βίλα

Ο Αργεντινός, Εμιλιάνο Μπουεντία, ετοιμάζεται και επίσημα για την πρώτη του σεζόν στην Premier League, και το Βίλα Παρκ.

Η περσινή χρονιά που πραγματοποίησε με τη Νόριτς ήταν εντυπωσιακή, τα 15 γκολ και οι 17 ασίστ που κατέγραψε, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιστροφή των «καναρινιών» στην μεγάλη κατηγορία, και ο Λατίνος επέλεξε να περάσει την πρώτη του σεζόν στην Premier League, μακριά από τον καλύτερό του συμπαίκτη, Τίμο Πούκι.
2_JS234425381_1.jpg

Δεν «συγκινήθηκε» από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Άρσεναλ, και διάλεξε να μεταβεί στο Βίλα Παρκ, όπου θα συναντήσει τον Γουότκινς και τον Γκρίλις. Και αν τα δεδομένα για τον πρώτο, τον καθιστούν δεδομένα κάτοικο του εν λόγω γηπέδου, η περίπτωση του δεύτερου, μόνο απλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι τάσεις φυγής του Γκρίλις, το ενδιαφέρον της Σίτι και το όραμα συνύπαρξής με τον Μπουεντία

Ο λόγος για τον αρχηγό της Άστον Βίλα, ο οποίος μετά από μία δεκαετία στην ομάδα, παρουσιάζει πλέον εντονότερες τάσεις φυγής από ποτέ. Οι φήμες περί… Μάντσεστερ Σίτι του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον, αλλά η νυν ομάδα του κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να τον πείσει να μην μεταβεί στο Μάντσεστερ και να παραμείνει στο «σπίτι» για μία ακόμη σεζόν.
0_GettyImages-1232869927_1.jpg

Έτσι άλλωστε, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την δυνατότητα να αντικρύσουν μία Άστον Βίλα άκρως… εντυπωσιακή. Αθροιστικά μάλιστα, Γκρίλις και Μπουεντία, «μοίρασαν» 27 τελικές πάσες, ενώ ο δεύτερος ήταν και ο… πρώτος στην δημιουργία ευκαιριών στην Championship συγκριτικά με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Αν ο στόχος της ομάδας του Ντιν Σμιθ στεφθεί από επιτυχία, οι φίλοι της έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν πως η συμμετοχή στην Ευρώπη δεν θα φαντάζει ένα… απατηλό όνειρο.

Η 11η περσινή θέση αντιμετωπίστηκε θετικά, οι 16 νίκες ήρθαν ανέλπιστα, ενώ η παραγωγικότητα της ομάδας, με 55 γκολ σε 38 ματς, δημιούργησε περισσότερες προσδοκίες, στο άκουσμα της μεταγραφής του Μπουεντία, σε συνδυασμό με την παραμονή του Τζακ Γκρίλις.

Θα μπορέσει η Άστον Βίλα να διατηρήσει τον αρχηγό της στο ρόστερ της και να δώσει στο κοινό ένα δίδυμο που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα ολόκληρης της κατηγορίας; Αν ο στόχος της στεφθεί από επιτυχία, το όραμα των «Χωριατών» και η επιστροφή στην Ευρώπη, ολοένα και θα μοιάζουν πιθανότερα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης