Football Talk

Βιεϊρίνια: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι – Να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Βιεϊρίνια: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι – Να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»
Μοναδικός στόχος η επικράτηση για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Μποέμιανς (3/8, 21:45), όπως τόνισε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο να δίνει το σύνθημα της νίκης από το Δουβλίνο.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μποέμιανς την Τρίτη στις 21:45, με στόχο να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στα playoffs του Conference League. Σε δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη Τύπου, ο Βιεϊρίνια φάνηκε αρκετά αισιόδοξος, ωστόσο πιστεύει πως δεν θα είναι ένας εύκολος αγώνας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι σίγουρα... Το ξέρουμε ότι πλέον έχουν 24 παιχνίδια και είναι ένα πλεονέκτημα, για εμάς θα είναι το πρώτο επίσημο, αλλά ξέρουμε τι να κάνουμε. Ήρθαμε εδώ με έναν σκοπό, δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Για τη διαφορά θερμοκρασίας και συνθηκών ανάμεσα στις δύο ομάδες: «Εμείς τις τελευταίες εβδομάδες δουλέψαμε με την ίδια θερμοκρασία στην Ολλανδία, οπότε έχουμε δουλέψει σε αυτό. Όλοι ξέρουν τον καιρό που κάνει στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι δικαιολογία το κλίμα. Είμαστε εδώ με έναν σκοπό, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το πώς ξεκινάει η σεζόν για τον ίδιο: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και να τελειώσουμε με happy end. Φέτος έκανα προετοιμασία, οπότε είμαι πιο έτοιμος από την περσινή σεζόν. Το σημαντικό είναι να πετύχουμε τον στόχο μας, όλοι μας έχουμε δουλέψει σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας και ο στόχο μας στα δύο ματς με την Μποέμιαν είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Το ξέρουμε ότι δεν έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις που έχουμε συμμετάσχει. Φέτος έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με ποιότητα. Η συγκέντρωση θα μας βοηθήσει να πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, γιατί έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης