Football Talk

Μαρτίνς: «Δεν ανταποκρίθηκαν στο ύψος των περιστάσεων οι διαιτητές»

Μαρτίνς: «Δεν ανταποκρίθηκαν στο ύψος των περιστάσεων οι διαιτητές»

Στις διαιτητικές αποφάσεις στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το ισόπαλο 1-1 του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς.

Σχετικά Άρθρα

Το γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο 87ο λεπτό «έσωσε» το αήττητο του Ολυμπιακού στα προκριματικάκαι, παράλληλα, άφησε ανοιχτή την πρόκριση για την ρεβάνς επί της Λουντογκόρετς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στα κανάλια της «Nova» για τον αγώνα και στάθηκε στην διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης, από την οποία είχε αρκετά παράπονα. Ακόμα, παραδέχθηκε πως η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε και θα είναι καλύτερη στην ρεβάνς.

Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως το περιμέναμε. Θα έπρεπε η κάθε ομάδα να έχει περισσότερα γκολ. Υπάρχει όμως μια τρίτη ομάδα μέσα στο ματς, η οποία δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του. Αναφέρομαι στους διαιτητές».

Για το τι παράπονα έχει από τους ρέφερι: «Στη φάση του Ελ Αραμπί, που έφευγε μόνος του και στην αγκωνιά που δέχτηκε ο Χασάν μέσα στην περιοχή. Νομίζω αυτές οι δύο φάσεις φτάνουν».

Για το ματς: «Δεν παίξαμε καλά σε κάποια σημεία του αγώνα. Το παιχνίδι μας βελτιώθηκε μετά το 60′. Ήταν ένα δύσκολο ματς, όμως πιστεύω ότι θα πάμε στη Βουλγαρία και θα κερδίσουμε. Αυτό που θα αλλάξει στη ρεβάνς είναι ότι θα έχουμε περισσότερους παίκτες. Θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Θα πάμε καλύτερα στη ρεβάνς».

Για την αγκαλιά στον Τζολάκη: «Ήταν για να του δώσω συγχαρητήρια. Την άξιζε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης