Football Talk

«Πλησιάζει» στην Μάντσεστερ Σίτι ο Τζακ Γκρίλις με πολυετές συμβόλαιο, στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με την Άστον Βίλα!

«Πλησιάζει» στην Μάντσεστερ Σίτι ο Τζακ Γκρίλις με πολυετές συμβόλαιο, στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με την Άστον Βίλα!

Ένα βήμα πιο κοντά βρίσκεται πλέον ο Τζακ Γκρίλις στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Άγγλο επιτελικό μέσο να έχει έρθει σε συμφωνία με τους «πολίτες», και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον ποδοσφαιριστή στο Μάντσεστερ, με συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια πέντε ετών.

Σχετικά Άρθρα

Θέμα ημερών φαίνεται πως αποτελεί πλέον η επισημοποίηση της μεταγραφής του Τζακ Γκρίλις στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον ποδοσφαιριστή να έχει έρθει σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Αγγλίας, και την Σίτι να διευθετεί πλέον τις τελευταίες λεπτομέρειες με την Άστον Βίλα.

Η επιθυμία άλλωστε του Γκρίλις είναι δεδομένη και έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο, οι «χωριάτες» θα βγουν εξαιρετικά κερδισμένοι από αυτό το deal, και πλέον αυτό που απομένει είναι η επισημοποίηση της επίτευξης της πολυπόθητης συμφωνίας, με το επικείμενο συμβόλαιο του Άγγλου να έχει διάρκεια πέντε ετών.

Ο Τζακ Γκρίλις λοιπόν πλησιάζει στο Μάντσεστερ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί, και η Άστον Βίλα αναζητά διακαώς τον αντικαταστάτη του, με την περίπτωση του Κάντγουελ της Νόριτς να αποτελεί πρωταρχικό της στόχο.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης